Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće biti dobrih auta za mjesec u Bosni pojeftino, malo natopljenih, to je kad si zemlja u tranziciji
Ne moze se protiv prirode
Zanima me sta o ovim poplavama misle dezurni, negativni komentatori na Klixu ! Da je kod nas ovako nema sta ne bi pričali o nesposobnosti vlasti, neradu, neciscenju na vrijeme, itd. Sta li sad misle o ovome, u takvoj uredjenoj Austriji i Njemačkoj ? Ipak je mozda MOGUCE da bude pretjerane kIše i vremenskih nepogoda koje su jace od ljudskog sistema.
Bravo za komentar
Druze, kolicina kise koja kod nas padne i napravi haos, u Austriji manja kanalizacija upije.
Joj kako bi nam jedna poplava dobro dosla pa da se otvori jedan racun za pomoc BiH na kojem ce biti prvo transparentni ko fol donatori,potrosnja.. pa onda samo nestati web stranica sa milijardom uplacenih sredstava.. ups pa to se vec jednom dogodilo..
https://www.fokus.ba/vijesti/bih/gdje-je-zavrsilo-milijardu-i-po-km-za-sanaciju-od-poplava-novcu-se-ne-moze-uci-u-trag/2615973/ Fadil Novalic je najbolji premjer a SDA najbolja stranka.. nema stranke koja bi ovako skrsila 1,5B a da se ne moze uci u trag.
stigle suze neduznog naroda Gaze i Palestine
Haj ne budalasaj
Reisu. prouci dovu da stane kisa, inace nas potopi.
...mogo bi i pop
samo nek nema ljudskih zrtava, sve se na kraju da srediti i popraviti
Tako je, uostalom imaju i fond za ovakve prirodne nesreće. Samo mi još nemamo ništa.