Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citava Europa zbog ilegalnih migracija skrece ostro nadesno. Za 8-10 god nece biti lijeve vlade vise
Ko je sad tome kriv??? Ta Evropa što je razorila domove migrantima ili migranti koji su preko noći postali beskućnici koji sad traže spas kod onih koji su im razorili domove i države. Kad osama i stršljenovima rasturiš stanište, one kreću prema tebi,zar ne???
Tj bliska je Rusiji i Putinu. Polahko ali sigurno Rusija utiče na EU države Mađarska Slovačka sad Austrija uskoro i BiH jer je i Bošnjake sve više na putinovoj strani.
Ako uzmu FPO znaci ovdje uzima AFD sigurno. Maske padaju svako pokazuje ono sto zaista jeste i na čemu su im bila pokoljenja.
Migranti dolaze na Zapad i biraju ljevicu a kući desnice. Primjerice u Austriji i BIH SDA. Narod Austrije se mora pobuniti
@asSvi nja1 isto kao i kato li ba ni u BiH. Sebi biraju HDZ a bošnjacima bi trojku..
Kad izgubiš domovinu a tamo gdje si sad ti opstanka nema, gdje ćeš tad??? Gdje će ti djeca????
naravno, vidjeli šta radi jučer vaš brat u Essenu, nije bilo previše razmišljanja
Dodiku nije blizka ni gorica nepricajte nebuloze on je samo na bosanskim portalima popularan zbog vas
I te kako je bliska. Ova partija sđatra Dodika kao kedinog lidera na području BiH. Čak ćeš na njihovim portalima pronaći slike Dodika u kojem ga pominju kao nosioca kršćanskih vrijednosti i branu za islamiste. Eto o kakvoj je partiji riječ.
Kako se u svakoj zemlji zeleni i liberali udruzuju.Podrska za FPO nadam se da ce dobiti puno glasova od Srba
Sa ovim Austrija približava Evropu haosu jer bi je slijedile Francuska, Italija, Njemačka, Mađarska... ništa lijepo se iz toga nikada nije izrodilo.
Dzaba silni Bošnjaci u parlamentu Austrije. Što ih je više to je narod Austrije desniji
ja mogu glasati u austriji,,al necu,,, prije sam mogao glasati i u Bosni,,,nikad nisam otisao na glasanje,,, i svakom bi preporucio da neide glasati,,,naravno ako samo jedan poslusa nije uredu al zamislite utopije ako stvarno niko nebi glaso,,, sta tada???
Ostaju isti
Dijasporo svi na izbore!!! Velika moc i privilegij je imati mogucnost glasati, iskoristite to!!!
Mi bošnjaci ne glasamo od 02.10.2022. jer je postalo besmisleno s obzirom da ambasadori stranih zemalja prave vladu, a ne oni za koje smo glasali.
Svi trebaju da imaju pravo izbora. Volju Austrijanaca treba poštovati iako je protiv nas muslimana. Ali isto tako treba poštovati da Palestinci biraju Hamas, Libanci Hesbollah, Iransku Revoluciju naroda iz 1979... a ne nazivati druge teroristima jer biraju nešto što nam se ne sviđa.
Mani se bliskog istoka, sredi ti prvo svoju avliju
@Medo28 Mi smo Bliski Istok 2. Po svemu se isto dešava. Ne vidim šta je to drugačije kod nas?
Uvijek su bili takvi! Ne trebaju prognoze nikakve jer u njima je uvijek to tinjalo!
zato što ste i vi ko onaj vaš brat u Essenu jučer.
E svasta!!