Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pomoce im tzv izrael, neka ne brinu.
Ma brinem se za Benjinog malog,... sad onako mamuran mora kroz ovaj crnjak. Mora se evakuisati, pa drugi hotel, druga posluga, skroz drugi aranzman. Drama. Nadam se da ce to sve biti hajirli.... Ja bih mu predlozio Nju Orlinz ili Kaliforniju. :-D
Kod nas je upravo naredjena evakuacija stanovnistva Jablanice i Konjica. Cudi me da Klix nije prenijeo info. Evo i u Sarajevu se sprema nevrijeme izgleda. Nadam se da su spremni a pogotovo dole u Jablanici da se nedaj Boze ne ponovi belaj.
Na sluci.Meksikanci,policajac sa meksickom zastavom.na rukavu
Ima ih 50 miliona legalnih meksikanaca u USA a ne racunam ilegalce.Nikakvo cudo
Covjek sa slusalicama ima americku zastavu na lijevom ramenu
Gospodaru daj im samo ono sto su zasluzili.
Uživo javljanje sa Floride. :) Dosta ljudi je evakuisalo iz obalnih prostora. Sve prodavnice i javne ustanove su zatvorile danas u 3PM po lokalnom vremenu. Ocekijujemo vjetar Category 4 Hurricane! Isto tako, ocekujemo nestanak struje koji bi mogao da traje i nekoliko dana.
Vi odkako ste se poceli penjati na mjesec i izigravati svjetske policajce sto se i cak vremena tice, nama obicnim ljudima nije dobro !
Biden reko ??
Ima Boga sve se vraća sve se placa
sto se nama Jablanica desila?
jer smo zasluzili
Ide direktno na velegrad Tampa. Cijeli grad se evakuira. Kamala i dalje vesela
kakav šljepak
Kakve ti veze imas s Bogom stara kajlo
Yugo Florida djecemi
Kako siješ tako ženješ
Opet ode po onima koji nisu sijali ti koji su sijali su na sigurnom..
Sta smo onda mi posijali, ako je tako kako kazes!?
daj Boze