Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izrael je otpisan. Cijeli svijet VIDI GENOCID koji čine nad Palestincima. Palestina je već danas STVARNI pobjednik. Samo Amerika održava PRIVID podrške brutalno agresivnom Izraelu. Niko ih ne voli. Niko.
Zbog ovih neprofesionalnih naslova koje nam potura klix, ovaj portal treba prijaviti za govor i poticanje na mrznju te sirenje dezinformacija. Jedino jos za sta klix valja je za okupljanje nelijecenih ljudi koji se izivljavaju ovdje u komentarima.
Sve sami klikbejt.
Svaki članak je sa ciljem i odobren od vrha
naravno da je u prvom redu zivot samih zaposlenih.nek idu brodom
Republika BIH zauvijek saveznik i prijatelj s Drzavom Izrael! Zatvor i crna zemlja teroristima Hezbollaha, Huta i Hamasa! BiH podrzava rjesenje od 2 drzave, osudjuje gubitak zivota civila i poziva na mir! Volimo SAD!
Pa znali su gdje idu, niđe veze. Što su kretali?!
posao, dobio tu rutu. morao krenuti.
Odakle onda da možeš skrenuti i reći tehnički kvar?
Bio sam pro Izrael sve do ovog Genocida. I nisam jedini. A bez podrške ostalih oni nemogu tu opstati. Ali neka, sve po zasluzi.
Pa realno nije sigurno
Otkazali neke letove zbog slijetanja u Bejrut. Znaci let otkazan zbog slijetanja u Bejrut Dragi klixe
01 Aug 2024Munich (MUC)Tel Aviv (TLV)32Q19:4000:25 Scheduled evo i danas je planiran, pa cemo vidjet hoce li sletit il je predstava za djecu :) u linku ispod mozete pratit kolko je puta bez problema sletio u tel aviv. https://www.flightradar24.com/data/flights/lh682
A nisu znali kud lete?