Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerska netrpeljivost u BiH se putem komentara na klixu jasno reflektuje na situaciju tamo. Navija se po vjerskoj osnovi za ove ili one, bez osnovnog znanja o stvarnom stanju. Ne dao bog rata više kod nas, jer koliko vidim, ima dosta mušterija i za džihad i krstaški rat.
@ArijanBravo na klixu je samo margina društva, oni koji nigdje nisu prispjeli, bubuljičari i kompleksaši raznih boja. to je prije za cucle a ne za puške.
@ArijanBravo Da mogu kako sad bi ovde zaratili u znak podrške bratskim narodima.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Lako je odbijati razgovor iz udobnosti fotelje stotine kilometara od borbi gdje tudja djeca ginu za njigove idiotske glavurine i ideje. Treba ih obojicu strijeljati i to da se za ruke drze kao i svakog cmrlju predsjednika koji tudjim zivotima stvara svoje carstvo iz snova
pa zamisli ti sad da rs traži odcjepljenje I prisvojavanje tog teritorijalnog područija sebi? bili pristao? nemoj mi tih bajki i utopija pogledaj realnost. a ako te nije briga za tvoj narod, indetitet i vjeru onda te potpuno razumijem.
u pravu je Zlatan, ti glembo kad nemas sta reci, glavna ti je fora, minken dijaspora...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako se ovako nastavi eto nam jos izbjeglica
Armenci su pretrpjeli dva genocida od turaka stim da jedan od tih genocida spada u sam vrh najgorih u povijesti covjecanstva. Vidim ovdje na klixu podrska Azeberdjanu? Zasto? Zato jer su muslimanska drzava. Za Srebrenicu cete da placete stoljecima, a naciji koja je prozivjela 10 puta gore zelite poraz. Sta ocekivati od neskolovanih papcina kojima je dnevna rutina posrat se na nekom portalu bez ikakvoga razmisljanja. Ustvari isti takvi su vam jedini izvor znanja jer ste ograniceni!
@quine ruku na srce, tamo na Kavkazu niko nije nevin. Armenija igra isto ako ne i više prljavo od Azerbejdžana. Armensko stanovništvo je istjerano iz Bakua, dok si svi Azeri najureni iz Armenije i Nagorno-Karabaha. Mržnja je među njima daleko gora nego među našim plemenima. Samo, kad su u Rusiji ili bilo gdje vani,dobro se slažu.
Moj bake erdu spomenu a tebe ne
EEEE DA SU IM SRPSKI MIGOVI BRE
Samo neka nose maske i drže distancu.
Ovo je dobar primjer sta ceka one koje bi pokusali nekakve referendume i neke trece entitet
budale... bolje da se dogovore, ko mi
Sta misli Džaferović? Ono što i Erdogan.
Dobro je neko komentarisao, samo se vi koljite bit ce zlatnih kašika poslije
...potpisat ce kad im Rusija i Turska kazu...za sad ce ih pustiti da se rokaju neko vrijeme dok ne potrose oruzje koje su im prodali kako bi im kasnije mogli uvaliti novu turu za masne pare.Putin i brkica prepisuju od Amerikanaca.
Bošnjaci nemaju nimalo simpatija prema Armencima koji su u genocidu od strane Turske izgubili više miliona ljudi. Licemjerstvo.
onda se rokajte, tko vas hebe
Bosnje pricaju po komentarima o miru, a Srbi im brijali brojeve clanova porodice momacki, jos traze u Drini i po zemlji bosanskoj kosti najmilijih, najspremniji za rat Bosnje moraju biti, ali Bosnjo lafinja ko tetkica iz NVO o nepostojecem miru.
...jedino na portalima cije je sjediste na teritoriji gdje su Bosnjaci vecina je moguce da se iste te Bosnjake vrijedja na sve moguce nacine,a da odgovorni ne budu banovani...kada udjete na Index.hr i napisete da je Hrvatska pocinila UZP dobijete ban u roku od 5 minuta,o desnicarskim portalima da ne pricam...na Kurir i Blic ista stvar ako pomenete genocid u Srebrenici.
Daj pocnite taj svjetski rat vise i zavrsite ovu patnju od zivota