Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nesto je u posljednje vrijeme Azerbejdžan stalno spreman na pomirenje.
@gooUser1602753436 Ja neznam ko je plakao putinu,pa vec drugi put dogovaraju primirje.Ti izgleda ne pratis vijesti.
Ja ne znam koja svrha je i bila da pocinjete sukobe ko pozna koji put zapucaju,uniste ifrastrukturu gradova,ubiju medusobno nekoliko hiljada ljudi pa sjednu da se dogovore. Obje strane na gubitku .
Tehnoloski i brojno znatno napredniji, Azerbejdzan ni blizu nije uspio da odradi posao onako kako su mislili. Nece ovdje biti nekih ogromnih promjena izgleda, uzalud ginu ljudi.
Kolko ste ratovali niko nista nije osvojio
https://www.vesti.rs/Turska/Turska-bi-mogla-legalno-u-rat-na-Kavkazu.html
@gooUser1600780799 Po ovim vijestima mogu i Rusi.....
Kad je Hilter pokrenuo armadu na Rusiju mislio je da će mu se zapadne sile pridružiti, ide se protiv komunizma. Ideja kad se na zapadu više nije išlo dalje. U Africi isto u povlačenju. Ali niko mu se nije pridružio. Čak bježali. A sad Baku krenuo na Putina, Turka poslala nekoliko siromašnih siraca plaćenika i par dronova u pomoć, ali niko se nije pridružio.
Pa normalo je da su spremni za pregovore,ako Armeni najave povlacenje sa okupiranih teritorija..
Nek si im pokazao da si baja
ima bradu ko Hit*ler
Kao obraća se Armenicma a ustvari obraća se svjetskoj javnosti jer mu smeta Putin. A Putinu smeta da previše azebejdžanskog gasa ide za EU, Turska isto zarađuje na taksama, koji je onda smanjio potražnju ruskog gasa. Iran bi se isto umješao da iza svega ne stoji Putin.
Ovo ti dodje tipa kao da je BiH napala Jugoslaviju
Ne ide mu nešto po planu, čim je izašao sa ovim pomirljivim stavom. Da je sve ratnički i politički korektno, vjerovatno bi dosada već završio vojne akcije svojom pobjedom.
to on tebi javijo , LOL
Mir je uvjek dobar. Možda dođe vrijeme da nema granica.
@Gelecek Bosanski Brod na aparatima
https://www.youtube.com/watch?v=qJyxt28Bypc
https://www.youtube.com/watch?v=WCb2LLRCe8U
Baca malo na ,, Brkicu,, .
@virusSDA19 A sumanuti su obojica
Nek Armenija napusti okupirane teritorije i nek kazni krvice za genocid u mjestu Khoyali [Hodzali] i nastupice mir za sve vremena..Cak i Rusija i Zapad priznaju da je Azerbajdzan bio zrtva agresije u vrijeme kad nije imao ni vojsku ni oruzje.Genocid nad Azerskim zenama i djecom od prije 28 gpdina pravda se onim izmisljenim nad Armenima kojeg su se sjetili posle vise od 100 godina