Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato nisu Glasali za Rezoluciju o Srebrenici kao sto nije glasao ni Maroko odnosno Behrein i Oman koji su Izraelski podanici
Suljagini prijatelji.
Azerbejdžan je već odavno oaza i baza ionista ,
A pa zato se milijarde vrte tamo
Samo pare!
Pa stanite malo,zar vam Azeri nisu braća??Mislim kad je zakuhalo sa Armenijom i kad su ih porazili bili su komentari tipa...aferim braćo naša,el hamdulilah,Alah je najveći,u gepek,tekhbir i masa tih vaših popularnih izraza!!??Šta se desilo,opet promjena lonca????
Ovi domaci vise vole Palestinu od Palestinaca, bas tuzno za gledati
Azeri i Hazari
DONT visit ove iz azerBEZjaja
Prodali bi dušu đavolu!
Bogata zemlja ali u dkktaturi. Povoljnije kredite daju od EU i u Srbiji grade nekoliko auto puteva a neke su vec i zavrsili. Sve u roku i odlicno uradjeno. Pametna nacija koja gleda svoj interes.
Milijarde su u pitanju. A ovo radi reda ko fol da pita za Gazu, kažu nemoze da oka sklopi navece koliko brine
Azeri su krvni rodjaci sa Izraelićanima koji nemaju nikakve veze sa Semitima na Bliskom Istoku i Sjevernoj Africi
Ništa ljepse od dogovora i prijateljstva, samo da ne bude na štetu drugima