Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jasno je svima da rat u Ukrajini vodi u opći rat, korak po korak.Iscrpio se konformizam mira i na Zapadu i na Istoku. Dakle , dodje vrijeme kad su svi odgovori na krizu društva, krizu morala ali i ekonomsku krizu - u ratu.
Tvorevina napravljena silom i zločinom, mimo svih međunarodnih konvencija, ekonomski neodrživa, leglo korupcije i ekstremizma. Svakome je bilo jasno da to neće dugo trajati.
Azerbejdžan samo želi vratiti pod kontrolu svu svoju teritoriju
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gdje ovo sve vodi...
naravno da ide otimanje resursa kad su nedostupni u drugoj drzavi
Ameri otvaraju nova tržišta. Valja granat poso
Meni ovo lici.. na precrtano V.
Azerbajdzjan nema mira, sve dok ne očistiti skroz svoju zemlju od ovog smeća..Armenija provocira, a sto puta slabija od azerbaijana.
"Ministarstvo saopćilo priopćilo je" 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
meni zao armenaca. zaokruzeni azerima u iscekavanju napada na njih. nadam se da azeri se nece ponasati ko srbi 1992. u bosni, inace slijedi jos jedan genocid tamo. :(
Armeija me neumoljivo podsjeća na BiH.Okružena onima koji bi je rado raskomadali,i na njoj malo jači od nje,nad njima treniraju strogću i discipliniraju je po svom nahođenju.A armenci lutaju. Sačuvaj bože sve ljude na svijetu od strahota rata.
Nisi ti dobar nikako! Ne kao BiH ali mozda kao Srbija, jer Azeri nisu zauzimali tudju teritoriju dok Armenija jeste. Armenija je zajedno sa Rusijom 1990 zauzela dio zemlje koji je internacionalno prioznat kao teritorija Azerbejdzana. Protjerali su i pobili oko milion Azera iz te regije. Prije dvije godine su Azeri vratili veliki dio svoje teritorije nakon rata od 40 dana u kojem su nalupali Armence po usima da im i danas zvoni u glavi. Molili su Jermeni da potpisu kapitulaciju.
E cuj podsjeca te. Kako? Je li slucajno Bosna otkinula 30% Srbije i stvorila pararepubliku na njenoj teritoriji? Mene Armenija bas podjeca na Srboju u svemu. Okruzeni neprijateljima koje su sami stvorili, okupirali sve sto su tada mogli i na kraju p...usili.
okrece se kolo srece, Azeri ce da vrate svoje
Koliko sam vidio invaziju može usporiti samo miniranje, pa brate miniraj tampon zonu od 50km uz granicu
"Idete u rat da se bijete...neki cete da poginete,a neki cemo i da se vratimo.."
Ekonomiju BiH podrediti proizvodnji oružja, najbolji biznis. Samo nek se roka...
Pa tako zapad i opstaje. Zavadi istok, pa prodaj oruzje sa zapada…
Koji su nasi?
Izrael salje oruzje Azerbejdzanu, a Armenija najavljuje vojnu vjezbu sa SAD-om. Ko je s kim tu sad, ko koga, sta...
Ko preživi pričat će
Hajde se dogovorite sami sa sobom da li je Azerbajdžan ili Azerbejdžan.