Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Azov bataljon i slični nazi bataljoni su krivi za ovaj horor u Ukrajini ..Mislim da je u Poljskoj još jači nacizam ..
Zamolio bi da se daju potpuni nazivi, dakle: "Nacistički Azovski bataljon"
Pripadnici bojne Azov i savezničkih odreda koji su tamo okruženi smatraju da je nemoguće položiti oružje i predati se predloženim humanitarnim koridorom zbog višestrukih dobro dokumentiranih ratnih zločina koje su počinili. Dakle, tamo i dalje drže civile taoce i puštaju beskrajne apele "međunarodnoj zajednici" o potrebi njihovog spašavanja.
junacine, zasto ne pustate civile iz zeljezare? vidi se kako su vas ameri fino obucili, prava ona isis skola ratovanja gdje se civili koriste kao zivi stit.
Izlazi odozdol , zabio se dole okruzio ranjenicima i civilima kojima neda izac i kuka
Ovi su ko neki mali buraz od četnika. Ne računajući koreografiju ikonografiju i show.
Javite se dzo bajdenu da vam posalje rapa
Svaka vama cast za odbranu. Ucinili ste nemoguce. VJerovatno ce vas sve poubijati ali da ste skupo prodali kozu... jeste. Dosta ste cetnika odveli sa sobom...
Onaj Guterres se izjadao kaze vidio sam svoju porodicu djecu unucad u tim razrusenim kucama uzas uzas...pa je...mamu u kako licemjernom vremenu zivimo, sve je ubleha bas sve...
Predajte se-i u Srebrenici su se predali i nista im se lose nije desilo,kao i u Vukovaru!
A sta ono bi Azov nesto sam nekad mozda pogresno procitao o njima a sad branioci heroji