Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Madam Baerbock, kraljica geometrije koja je kazala da se Rusija okrene za 360 stepeni hahahahha. Neka im Bundeswehr osigura zimski štit! Ah da, Bundeswehr, kako je rečeno, nema ni za flastere. Upravo čitam da je američki kongres spiskao na Ukrajinu preko 110 milijardi dolara. Cccccc gluho bilo, a napravili štit samo za dupe Zeljenskog. Jadan onaj narod u Ukrajini, nek im je Bog na pomoći.
Baerbock,žena koja kaže "Kakve su posljedice za moju državu, za susjednu državu ili državu koja je stotine hiljada kilometara daleko". Ženo draga pa u osnovnoj školi se uči da je obim planete Zemlje oko 40 000km🫣
Oni koji su doveli na vlast Bidena, doveli su i Baerbock sa ekipom.
Ova radi za Amere
Radi za Amere? Skoro ko da su saveznici u vojnom paktu zvanom NATO ili tako nešto...Rade li Iranci za Ruse? Kinezi za Ruse? Itd.
Mnadam se da ce doc na vlas afD pa ce ova da leti na nos😀
Bolje bi bilo da ti razvuces zimski stit oko Njemacke draga! Ako ne budes nema tebi zime!
Podkapacitirana, ograničena, retardirana, baš onakva kakva treba američkoj dubokoj državi za uništavanje Evrope i eliminaciju evropskog bijelog stanovništva!
I nek mi netko objasni kakve ona veze ima sa tim ratom. Doslo vrijeme da nitko ne smije nista reci protiv Ukrajine odmah si na strani Rusije. A ko normalan moze biti na strani agresora. Ali su stvarno ovi dosadni sa Ukrajiniom umjesto da se bave svojim problemima
Izvršili agresiju na njenu zemlju i uništili plinovod koji je osiguravao ekonomski rast. Ona hoda uokolo i govori budalaštine.
kad se z petlja u rat
Ovo je najgluplja ministrica u historiji Njemacke.
Ma lazu ih ko i nas da nam je mjesto u EU. Smitha im jucer rusi prizemljili na dvoriste oko OHR
Das te makar ukinuli embargo na oruzje bosni i 10% pomagali ko sad ukrajini sad bi imali miran balkan...
Nekad su ove Svabe imale vrhunske politicara a sad imaju ovu nepismenu i neobrazovanu koja sluzi narodu samo za segu i sprdnju. Uvek je zabavno citati njezina lupetanja.
Ovaj rat se najmanje vodi između Ukrajin i Rusije. Zapad samo iskorištava Ukrajinu.
Najmanje. Samo nekoliko stotina hiljada su pobili jedni druge Ukrajinci i Rusi. Sitnica.
Analna Baerbobck razvukla zovegu dabogda
Bogami će skenjati Rusiju, vidjećete najdalje za dvije godine Rusiju će rasturiti.
Ti moras uzimat platu 10-15 k eura mjesečno ostali hamam će to uradit. I ko smo mi?