Komentari (232)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci nikom nista, Putko rokaj dalje, ovi nece napraviti nista
@gooUser1646775141 - Ovi sto bi se sukobili i ratovali, to su ti bolan se internet ratnici i pisu negdje iz dijaspore.. Klasicni SDA botovi i njih nemoj brkati sa normalnim Bosancima i Hercegovcima.
Ameri su prije 12 godina nijemcima govorili nemojte kupovati gas i naftu od rudije... i sta su svabe uradile... rekle ko vas j%be
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
He he he lako je prdit, ja sam reko da ce ovako biti. Kada sam reko da europa treba sama sebe da pita bez Amerike, kazu bosnje da sam rusofil. Ne konta on da da plin moze dovest do poskupljenja i unistenja milijun drugih stvari. Ukrajina je poslije SSSRa potpisala da nece u NATO, a Zelenskog Ameri nasukali i to je to.
Fadile salji cisterne u Rusiju i dovuci naftu niti smo u EU niti u NATO , putinu nismo na spisku sta cekas ...
Zar nisu ovi zeleni neasli neke nove aterativne energije.. Pa dobro nemoze ni Rusija zatvorit a njemackoj treba..Obadvije strane gube ako obstave plin i tako da je nerijeseno..
Ma bravo, žena ne želi uništiti Njemačku da bi na kraju PROFITIRALA AMERIKA !!
pa vi ste zeleni, vi svakako preferirate čist zrak i vožnju biciklima.
Koja je ta Rusija nacistička država kompletnu planetu uslovljavaju plinom i naftom samo eto što se kod njih nalazi ,nikakvu novu vrijednost nisu napravili niti nesto doprinjeli civilizaciji osim atomskih bombi.
konacno malo svjetlosti na kraju tunela, pptez koji je samar britaniji i usa, a i cijeloj evropi koja ne misli svojom glavom... ovo ce da se pokaze kao dobar potez njemacke, a vi sad udrite sa dislajkovima na moj komentar...
Najgluplja stranka na svijetu, Zeleni, zatvaraju nuklearne elektrane a nemaju nikakve alternative. Oslanjaju se na Rusiju. Eto koliko su pametni...
Dosta patronat...vrijeme je da EU misli za sebe
Super. Hvala
Toliko o njihovim obnovljivim energijama lol
Zaustavite na nekoliko mjeseci. Imate zalihe. Kad ostane bez para odustace i Putin.
Nek si ti njima rekla da se uzdignu još
Jah, eto oni nisu to znali dok ona nije rekla
hoće, hoće, samo da te Biden još malo ubijedi
Kakvo licemjerje,dozvoljavaju sebi komentarisati i osdjivati nekoga kako nije uveo sankcije a kad se dodje do plina onda “Ne mozemo”treba nam plin????? Lako je uvesti embargo na čačkalice…….
Eto vama putina vrlo brzo