Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puko i švabo, plaća ovoj fumfici 7500 eura mjesečno za privatnog stilistu, a ona se još usput naruga 'zaboli me neka stvar šta moji glasači misle o Ukrajini'
Čuj ovog Srbonje - Evropa ratuje i gladuje za američke interese. Jest, treba se napraviti mulac kad vaš uzoriti Putin odluči izvršiti agresiju na nekoga s ciljem prisvajanja teritorije. Tako su se i sa Hitlerom z*jebali 1938. Šutili dok je ovaj anektirao Austriju i kasnije parčao Čehoslovačku. I onda pojeli g*vno. E neće moći opet.
@Ipkis...Svaka posljedica ima i svoj uzrok. Uzrok ruske invazije na Ukrajinu je državni puč 2014., potom pogrom ruskog i proruskog stanovništva u Ukrajini, zabrana ruskog jezika, zabrana ruskih i proruskih političkih stranaka, medija itd itd, a kao 'šlag' na tortu došlo je i ubijanje Rusa i proRusa. Od 2014-2022. godine ubiejno je oko 14. hiljada Rusa. Kumili i molili za potpisivanje Minska1 i Minska2, ali nije išlo. Merkel i Hoalnd kupovali vrijeme za naoružavanje Ukra.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ova zena nema sa politikom nista ona je tu rad zenske kvote i gender idiotisma skojim njemci drzavu unistavaju
ANALena. Koja krava. Sramota za Njemacku. A nasi zele u EU gdje vladaju kreteni gori od ovih sa Balkana
Zelena agenda
...jeste, danas je subota, a sutra nedjelja. I opet će padati projektili po Ukraini. Prokleti bili ruski političari...
Jadan je ukrajinski narod,ko ih gurnu u rat i ubrzo ce se smijati na sve to.Zelenskog na stub pravde,jer gradi slavu preko leseva
Tako izgleda kad ti je jezik brži od pameti. Neko ju je u međuvremenu, očito je, adekvatno 'prosvjetlio'. Emocije i politika ne idu skupa. Ona to nije znala, a dogurala žena do ministice spoljnih poslova, i ti Njemačke. Demokratija može sve, pa čak i lansirat ljude na vlast vrlo prosječne inteligencije. I Kaligula je svog konja Incitausa imenovao za senatora, samo zato da bi ponizio ovakve kao Barbekovu.
Pazljivo oko Srbskih botova i njihove propagande. Svaki lajk je fake na klixu i nikad bolje vrijeme nije bilo da sami razmislite oko svega sto procitate. U vremenu rata SVE sto pise je propaganda. Vrlo vjesto kriju svoje ciljeve a cilje je prost ko pasulj... Ubijediti dovoljno ljudi da prestane podrska Ukraini pa da je mogu raskomadat sa svojom fasistickom vojnom formacijom.
Nakon toga dolaze i ostali mali nemocni narodi. Nece pi*** protiv amera nikad. Isto vazi i za mene. Tri put mjeri jednom sjeci.
Annalena Bilobrk
Pa i nato ima kukasti krst u zastavi,a hitler je bio prvi predsjednik eu
imali neko da je bez grijeha,neka prvi baci kamen...svi mi grijesimo,ucimo se na greskama,i ona se uci na greskama...priznala je to...
Woke ideologija će uništiti ovu civilizaciju.
In njemaccka lagano propada
Svi mi plaćamo oružje za Ukrajinu... Amerika je blagajnik naravno
Nego da pitam, jesu li Putlerovci zauzeli Bahmut? Jurisaju evo 7 mjeseci na jedan grad, 2 vojska svijeta al blok! Jucer 1120 mrtvih!
Da, eto Europa gladuje Niski botu. Evo me u Muenchenu upravo. Odoh u Augustiner na patku, morase rezervirati kolika je guzva, grijanja rade ai struje ima, dok Rusija pak, na ja
Ah ja sta se proruskih botova nakotilo sunce ti zareno.