Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma da, uvijek treba par dana da shvate kako su pokradeni. Ali prvo čekaju da stignu na odredište, tačnije pređu granicu i onda se prijavljuje. Naplate osiguranje i još se neko ugradi lokalni... Ipak su Italijani u tom poslu stručnjaci.
@zgembou Bageri se iznajmljuju na nekoliko sedmica,dosta vremena da nestanu.Ne sjedi iznajmljivac svaki dan na gradilistu da bi to kontrolisao.
@bosnavazda Ja, ba. Švabe, sve finoća, ovo-ono, ovamo roknuše lika na parkingu jer je njihov kriminal izvalio u medije. Interesantna je ta zaljubljenost Bošnje (što muslimana, što katalika, što pravoslavca da ne bude zabune) u Švabu i Švabiju. Misle da je to zemlja čudesa 😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja razumijem da neko ukrade bor-mašinu, hiltovku, nešto od alata ... Ali bager !?
@SozeKeyser Jarane, u bivšoj Jugoslaviji su ukrali voz (kompoziciju čitavu), pa ti kontaj 😂😂😂
@SozeKeyser kako je krenulo pocece i avione da im kradu😀😀
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bogami lik rece hr tablice, a ne bh.. to mi bosanci hrvati majke ti... jedi govna bree
Ovdje se konkretno radi o Hrvatima,zasto trpate BiH u ovo.
Dobro sad treba skontati ko je do sad ukrao najveće pokretne stvari nekako opet mi na balkanu prvi. 1. U bivšoj Jugoslaviji ukraden "kompletan voz" i danas bez i jednog traga i glasa, sjećate li se? 2. Ekipa iz "Lasta-Beograd" godinama, klepali autobuse po Evropi, farbali ih kod Minhena, nabacivali YU tablice, pa prevozili s njima putnike. Ova ekipa su Italijani ništa Balkan, samo naši prevoze
😂 Joj mi balkanci smo kraljevi sve ukradu u stilu,🤣 još ona poznata kriminalna ekipa Pink panter,joj dobro nismo ukrali im zgradu Vlade njemačke još.
Pametni ljudi pravi biznis a tokmaci čitaju klixovo prebrojavanje zaraženih 😅
Eto ti njihovu Cobru , senira i policajce s autoputa a bager im provezu da ga neskontaju 😂😂😂 A nama prosipaju fore s Cobrom kako su zeznuti 🤷🏻‍♂️
Večina ih završi u Vitezu. al otom potom, neka pitaju Bevandine miljenike.
@kic a recimo gdje to u Vitezu?
piše da ih kradu u Hrvatsku, a ne u BiH.
evropljani jos uvijek nisu svjesni s kakvom bagrom imaju posla
Imaju neke firme po Laktasima, kazu da im dobro ide posao.
Sta rade granicari?Zar nisu primorani pregledati sve papire? da bi doopustili uvoz kad se radi o autima i drugim vrijednim masinama.Nije u pitanju porezovane, vec provjera zbog kriminalnih radnji, koji su u krugu EU moguca.
Tetka Šanija iz Dizeldorfa stoji iza ovoga.
I ova Njemacka policija propala.
eno bagera na smetovima u Zenici na spajanju C5 viadukta za Nemilu