Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve i jedan kandidat obećava sve i svašta, ali nikad ni jedan nije vratio pare koje je primao za vrijeme mandata JER NIJE URADIO SVE ONO ŠTO JE OBEĆAO
ma ovaj lik je prvo bio u BOSS-u ministar kod onog Plehe sto je prodavo ruku, pa ga Zvizdic preveo u SDA i postavio za direktora za zaposljavanje u drzavnoj sluzbi, svi znamo sta je to... Poslje bio njihova ruka u SDA Centar i SDA Novo Sarajevo (zivi na granici opstina) pa kad se pobio tu naljutio se jer nije proso u Skupstinu 2018 i preletio u SBiH da mu daju da bude nacelniksve je to isto sr drugo pakov
Barem Bandic za razliku od Benjamine zivi u Novom Sarajevu i poznaje probleme opcine...
hahahahah
Da, inače je Novo Sarajevo udaljeno 300km od ostatka grada...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
gooUser1655305697 Jadno je da se ti hvataš za to za sta nemaš osnova, a trojaneri sve ustupke daju Dodiku i šute kada psuje Srebrenicu. Ako je sda to što tvrdiš, zašto oni ne pokažu da su bolji.
Ne treba zaboraviti Bogicevica i otimacinu gradonacelnicke pozicihe od strane sdp lobija koji je i instalirao benjaminu londrc
Kakav Bandić, kakavi bakrači. Ljudi, nemojte da se zezamo. Čovjek čitav život na državnim jaslama, SDA mu sve dala i on ih izdao. Za one koji ne znaju, Bandić je bio direktor ispred SDA, uzimao 7000 mjesečno, a isrovremeno pregovarao sa nipom i sbih. Nije htio dati ostavku.
kandiduj se za nacelnika lukomira
Benjaminu predlaze stranka kojoj je potpredsjednik Vojin Mijatovic. Covjek koji iz sjene upravlja strankom i koji odlucuje o prepustanju svih bitnih poluga Covicu i Dodiku. Narode pamet u glavu da ne bude kasnije nismo znali.
Bolje i za njeg glasati nego za nekog ko placa Severinu 800k
Joj SDA i bolje sutra nikako ne idu zajedno
Ima da pometu trojkase da se nikad nece oporaviti
Kao direktor Agencije za rad i zapošljavanje BiH slao je ljude u Njemačku na rad, dakle...
Sve postenjacine na jednom mjestu
Još sam u dilemi, neću glasati za Karićku, koja naslijedjuje politiku Tanovića, na žalost sam za njega glasao na prošlim izborima i pogriješio. Za Bandića bih glasao, ali mi ne odgovaraju desničarske stranke koje ga podržavaju, još nisam odlučio.
Lično se uvjerio da je katastrofa od čovjeka. Šta priča na javin površinama, po kafama i koju igru igra, koje članove treba izbaciti jer ne prate njegove naredbe tj. da su ovo da su ono... Samo fali da snimku pustim. Baš me interesuje je li izbacio hodžu is SDA Ilijas/Vogosca :)
e cuj zivi na dr općini kako ce znati probleme svoje općine haha majke mi narod za izučavanja pa ne živi na Aljasci .
Pa Benjamina Karic isto radi,ali to je ok?
Benjamina je za ovog Real Madrid
haj ne s...