Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš čudno da ovaj nije postao Predsjednik SAD-a.
@master_forever smrdljivi socijalista nikad nece proci u usa. U USA socijalizam=staljin,hitler,chavez,čegevara,tito,mao ce tung.
Nije Bosna jedina zemlja u kojoj normalan čovjek ne može dobiti većinu glasova.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bearni Sanders je glas razuma, njega bi vec odavno optuzili za antisemitizam ali i on je jevrej pa ih to malo zeza :)
Sa nakaradnim čifutima treba samo hitlerovski
RS i Izrael braca
Opet pljuvanje po Izraelu sa kojom imamo dobre diplomatske odnose, al sta ces kad se nasi krkani pale na mrznju da mrze sve zidovsko, i lafo podrzavanje Palestine..Licimjerstvo!!!Podrzavam Izrael u svakim slucaju!
Kad vidim BEARNIE (???) odmah posumnjam u tacnost prevoda. Bernie je bio zdravorazumski kandidat ali socijalista , ameri to odmah povezu sa komunizmom i tu mu je bio kraj.
ovaj ćovijek pravilno govori
zbog ovog i nije mogao pobjediti na izborima. koga izraelski bizismeni odaberu taj i pobjedi, jer nisu zabranjene donacije, a para tj reklama daje prevagu.
cuj cestita starina...starina...pa stvarno Klix, jel mu niste nikakav bolji nadimak mogli dat..
oplakah!
Roses are red, violets are blue, time to elect, a socialist Jew
zbog tog nije ni izaabran
Good old Bearni. Thumbs up Mr. Sanders!
Steta sto mali brko nije zavrsio zapoceti posao Danas bi svijet bio puno bolji, cifuti su rak rana ljudskog roda i zato i jesu protjerivani kroz cijelu istoriju
Ovo je savrseno pitanje gde se kristalno jasno pokaze ko je istinski liberal, a ko regresivni levicar. Situacija je sledeca, Izrael je jedina prosperitetna demokratija u regionu, koja gaji vrednosti poput jednakosti polova, slobode, izbora zivotnog stila, itd. Sa druge strane se nalazi skupina terorista koja sanja o serijatskom zakonu i novom holo-kaustu. Izbor je i vise nego jasan.
@ChristopherHitchensJedes govna kreni iz pocetka kako je nastao izrael ciju zemlje je dobio od koga da se spase od hitlera to je sada hvala islamskom svijetu isto srbi u BIH a ti ZIV bio i cuvaj se svoj ih iz Java.
hmm zanimljivo, nigde nije spomenuo podsku USA toj okupaciji, ko je ovde lud???
Hahahahahahahaha e jest moćna poruka ovog liberalnog kretena 😂😂😂
kad spomeneš njegovo ime, ustani. A kreten si ti
Naravno i Muhameda jel tako i Hamas i Al Nusra Front oslobodioce zar ne
BDS ---- Boycott Divestment Sanctionate of Israel BDS-----BDS---BDS---BDS---BDS---BDS---BDS--BDS--BDS--BDS--BDS--BDS--BDS--BDS--BDS..