Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta si poceo, koliko vidimo gadjas stambene zgrade. Radis zlocin protiv civilnog stanovnistva,
@errorcode i to je opravdanje da se ubijaju djeca? Mora da si srbin. Vama se dize khurac na ubijanje djece.
Jbg, kad su ovi tvoji pobili na stotine izraelskih civila, znali su u šta se upuštaju. A znali ste i vi koji ste to svesrdno podržavali dok ste gledali snjimke ubijenih Izraelaca.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako se sve u Svjetu mjeri dvostrukim aršinima kada Putin ovo isto radi u Ukrajini onda je to zločin kad Izrael radi onda ide 5 flota da mu pomogne, vi i vaš poredak.
Majku svoju hhhjebo ovaj metuzalem se neće zaustaviti, gori je od Putina
čime se budala ponosi,pametan se toga stidi---e to vrijedi za ovu objavu bolesnog natanjahua
Jevreje, rome i vlahe sve na lomaču. To je primitivna i niža rasa od koje svijet apsolutno nema nikakve koristi ali zato ima ogromnih nedaća i problema. Samo masovna grobnica istih može oprati svijet od zla. Brutalno trebljenje i tamanjenje je potrebno.
samo se ova zidovska goyna ponose ubijanjem civila i lafo citav svijet treba da to gleda i kaze “wow pa stvarvo svaka cast”
Mamu vam č i f u t s k u vi ste jedini narod koji je proklet kod Boga...
Bolesnik....
Izrael ce pobijediti al kad svinje polete
hebo mu putin mamu ista priča rakete i civile
Rokaj bahlijske terroriste
Jedno je sigurno u ovim svim sukobima je da najvise narod strada, najcesce nevini. A sta, eto i narod kod nas je pasiviziran koji gleda nacin da se dodvori onima na vlasti jer mora da prezivi, da ne bude protjeran i nazvan 'crna ovca'. Radikaliziran i korumpiran vrh 'seljacki opredjeljen' ne zna niti hoce ista bolje od osvete. I jednim i drugim nije narod na prvom mjestu vec licni ego kojim ce izvrsiti osvetu i pobiti sto vise i unistiti sto vise na onoj tamo strani.
na srbijanskim portalima svi uz palestinu skoro a iz rs na strani izraela samo zato da budu kontra bosnjaka e fakat nemaju svoje JA
Ubice djece,žena i jos pride cijeli svijet uz zločince koji javno i pred kamerama prave egzekuciju
kljix treba podhitno zatvoriti siri mrznju laz pustio dase komentarise svasta zasto bise trebalo ici u prdekanu
Ziv bio brko samo zbog ovakvih zlocinaca
Ogledalo 21. stoljeća i razvijene civilizacije. Nismo mi još sa grane sišli