Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar nece biti uhapsen na osnovu poternice za ratne zločince ???
On se pita u Washingtonu, ta ne pita se Biden
Vi kao da zivite na nekoj drugoj planeti. Kako Amerikanci da hapse nekog kada ni sami ne podlezu krivicnoj odgovornosti tom istom takozvanom medjunarodnom sudu.
чифути ко и срби увијек говоре истину и једино су они у праву и они су само жртве
Auuuu sto ovaj nezavisni i potpuno vjerodostojni KLIX brise komentare ako im ne odgovaraju ....pisao sam 5 minuta iznio cinjenice i gdje se istina moze pronaci oni mi sve obrisase .....nema veze saznace se kad tad .
@Sam0Lagan1n1 klix је чифутски медиј толикоо њиховој независности
SAD postuju naloge suda samo kad je njima u korist i oni imaju demokratiju koju tumace tako da se oni imaju pravo mijesati svim Drzavama na svijetu u njihove poslove i uredjenja a njima niko onda samo oni smiju pljackati druge Drzave a kod njih divlji zapad i nemogu da srede svoje unutrasnje probleme i najzaduzenija su Drzava na svijetu i pored svih pljacki arapskih Drzava
Polaze racune nalogodavcima i organizatorima genocida nad civilima u Gazi i amerika je vise od Izraela kriva za ovo sto se desava u Gazi
Hitler 2
Hapsenje zlikovca kakav kongres!
Bernie Sanders, ljudska gromada. Upravo zbog ovakvih stvari Bernie nije bio izabran za demokratskog kandidata za predsjednika. Svaka čast Bernie.
Fuck Off Hitler
srael's historical role in the rise of Hamas https://www.japantimes.co.jp/commentary/2023/11/21/world/israel-failed-policy/
Priznaj da ste financirali hamas!!! Israel’s spy agency Mossad played a role in this divide-and-rule game in the occupied territories. In a 1994 book, “The Other Side of Deception,” Mossad whistleblower Victor Ostrovsky contended that aiding Hamas meshed with “Mossad’s general plan” for an Arab world “run by fundamentalists” that would reject “any negotiations with the West,” thereby leaving Israel as “the only democratic, rational country in the region.”
Kad ovi pocnu o „istini“ 🤥
Mogu mislit na šta će ovo da liči. Ko kad vučić ode na heppy ili bake na hajat.
ako mu Katie Porter bude postavljala pitanja, sa svojom bijelom tablom, gorit ce!
ljudj se uvjek naivno pitaju zasto USA toliko podrzava Izrael, a to je jasno kao dan. izrael i USA su toliko povezani da izrael je kao Americka teritorija, kao jos jedna Americka drzava. preko Izraela Amerikanci sve okolo kontrolisu na bliskom istoku. najjaci saveznici Americki su Izrael, Britanija za Evropu i Juzna koreja za Aziju. to je jasno.
Mogo si kratko i jasno da napišeš. NAJVEĆA INVESTICIJA SAD JE IZRAEL. Nije to nikakvo savezništvo, investicija stara 70 nešta godina. Njima je zaštita izraela povod prisustva na bliskom istoku a cilj je nafta.
Biće mu ovo ko u domaćem selu, maltene sve 'njegovi'. Tako bi mogao i ja, a i ti.