Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne možete vi u Gazi dvije ulice osigurati kako treba a htjeli bi na Iran. Kakav idiotluk. Da Ameri ne troše 2 milijarde dolara dnevno da vas zaštite vi bi bili manji od makovog zrna.
iran ako ustane eto i lebanona i sirije, irak uvijek tu u sredininestali bi za 2 dana
Iran i neće direktno u sukob jer cijeli svijet je vidio da kada pošalje roj od 300 projektila da ih mogu presresti iz arapskih zemalja pa ono što stigne zaustavi željezna kupola. Zato će radije to dati Hezbollahu zbog kraće rute i veće šanse da radari ne stignu uraditi svoj posao u zaštiti. Zato Hezbollah i snima i gađa vojnu opremu, a planira i naftne platforme koje nemaju zaštitu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Psihopatama ne treba dozvoliti bavljenje politikom
kako kad su svi takvi O N S T R U M I
Iran će biti napadnut direktno od strane Amerike uz izravnu podršku israela, velike britanije, francuske i saudijske arabije. Ide se ka tome da se Iran uništi. Od Irana nema napada jer se spremaju za Veliki Rat da bi se odbranili, a potom uništili Israel. To ce biti najveća greška Amerike u njenoj par stotina godina staroj historiji
Bio jednom jedan naivni umjetnik, inače čudnovat po duhu, al vidi na sta tek njegova zrtva liči.
izrael je mali gušter,bez SAD-a
A ko ce implementirati odluke Medjunarrodnog suda glede genicida?
A ko ce implementirati odluke Medjunarrodnog suda glede genicida?
rad oslobađa a jest bio dingospo
zaštiti ti sebe od sebe, nemojte otimat tuđu zemlju i bit će mir
Čovjek je sve točno rekao od prve do posljednje riječi.
kompeltan bliski istok je pod terorom ovih zlobnicara koji uvode red tamo gdje je red uspostavljen a sve zbog kontrole nafte jer da ne kontrolišu naftu ne bi ni postojali
Vidi NAFTALINA i očiju crvenih. Ko tan - šej.
b r k I c a bio u p r a v u
Rezimi svih arapskih zemalja su partneri sa Izraelom, Iran i sateliti također rade u izraelskom interesu na razlicite načine. Da to nije tako, negdje oko 2 dana bi trebala da se sve promjeni. Izraelska politika i moc su puno rasirenije i sveobuhvatnije od vojske, americke podrske itd.
Pa ako iranska revolucionarna garda prijeti unistenjem izraela i pravi atomsku bombu onda je lik 100% u pravu.
I ovo je, k'o biva, alternativa Netanyahuu?
'Hobotnica' ima 7 pipaka i niste se nešto pokazali učinkoviti protiv samo dva kao što je Hezbollah i Huti. A i Hamas jučer ispalio nekakvu raketu da poruči da nije uništen. Šta bi moglo biti sa baza u Iraku, Siriji, Saudiji....ako krenu balističke? Ne pokriva Iron Dome i baze.
@geodet Iron Dome pokriva na određenim visinama, ali nije dobar u nizinama. Drugim riječima, radar ne očitava rakete koje idu nisko, blizu zemlje, ali reaguju na visinu. Što znači, Iran i ostali i kad bi običnim zoljama krenuli gađati, prošle bi bez problema. To im je jedini problem i ogroman problem koji pokušavaju riješiti. Iron dome ima više nedostataka nego prednosti. Umjetna inteligencija i odbrambeni mehanizmi koji su elektronski bivaju uništavani oružjem iz 80tih.