Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad se obracate medjunarodnoj zajednici a kad ubijate civile u gazi ne slusate nikog...
Heljp Baznija, nitko kao Bosnjo iz 23%!
Bisnjaci...Nikada Cionista nece udariti Šiju!!! Zapamti to
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izrael je spreman da napadne Iran(a i sve i svakog na svijetu )ukoliko to bude potrebno ( a i ukoliko ne bude).Izrael samo traži koga bi napo.I čudno nije što ima dobro odnose sa RS,dijele sličnu ratobornu sklonost.
Sad ce Bosnjo da te ukuje u zvijezde. Nitko ne voli da pljuje po Izraelu kao Bosnjo, a da se ne vidi javno
kao iran bi samo gledao kako ih napadate. e moj hajvanu.
E tu ste ga i nahebali ako na iran udarite jbg.
Ko trazi belaj na kraju ga i dobije.
A protiv Irana bi da vas brani svijet, da nije pitanje šija i sunita za teritoriju davno bi oni vas stjerali u more.
uvijek sam se pitao otkud to da su izraelci morali napustiti svoju domovinu i otic faraonu, sad mi je jasno. ima li ijedan komsija ovih cionista kojeg nisu ili ne bi napali? nebeski narod ko ovi nasi srbi.
Jbt koliko nas volite, šta god čitate misliteno nama, iskrena ljubav je to... CMOK
Jedno je Egipat,Irak,Sirija,Libanon itd...a drugo je Iran Izrael je mocan vrlo ali napad na Iran bi upalio nesto sto nebi stalo zadugo a Izrael bi tu izgubio koliko god mocni bili Iran je vrlo jaka sila i zato se boje napada ima 20 god.Bolje je da ne diraju Iran nikada
Nijedan političar koji ne zna riješit problem bez rata, nije zaslužio ni trunku poštovanja.
Benjo je miritvorac za ovoga cionističkog jastreba .
pa hajte ..
Treba Ahmedainedzada dovesti na celo Irana
Koliko godina pricate da hocete napasti Iran!? Nisu oni Palastinci kada je Ahmednadza reko da moze Izrajel ugasti za sat vremena pocesu kukati, plakati!? Ovi novi supci samo sto su dosli na vlast nesto pricaju ko nas Dodik i Vucic sva na na tv i portalima!?
Bas me interesuje kako bi ko prosao u dorektnom okrsaju Izrael 7,5 milipna stanovnika,a Iran 75 miliona pa vi sad vidite.
Za opstanak Tadićke bore se slj. akteri: Čović, Dodik, Šćepo, Mtel koalicija na čelu sa Konakovićem. Ovima je važno da se sudi bh. herojima Dudakaviću, Vikiću, Mahmuljinu,...a da 1500 sh. ratnih ubica ostane u Gordaninim ladicama. Poltronske Bošnje bi da žrtvuju vola (institucije) zarad kile mesa (Memić).
Čačkate mečku...
Ma šta me briga za te beduine!!!!!!