Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Došao sam danas reći istinu. A istina je teška: dok izraelski vojnici pokazuju vrhunsku hrabrost na fronti"...... Jel hrabrost istovariti više tona bombi na goloruku djecu i žene u Gazi nego što ste istovarili u Hirošimi? Jel hrabrost govoriti u strahu ljudima da idu na neka mjesta da im je sigurno tamo i onda gađati ta mjesta? Jel hrabrost gađati bolnice pune ljudi i isključivati struju i goriva bolnicama? Jel hrabrost zaustavljati humanitarnu pomoć?
Jel hrabrost ubiti 15 hiljada goloruke djece? Stari želim ja tebi tu hrabrost pred Allaha kad staneš
Promijenili ste vi 50 vlada od osnivanja i svaka je bila ghenochidna, bez izuzetka.
MARŠ U PM i ti i Izrael.
Još amerikanci se instalirali u luku u Gazi da Iran podmornicama ne može dostaviti vojnu pomoć a svo oružje za genocid američke proizvodnje.
sve je ovo suplja, daj Boze hamasu snage da porazi ovo zlo
ma vi izraelcani ste svi skupa smeca jedna fasisticka
kamenjem protiv tenkova i dronova na oci cijeloga svijeta, FREE PALESTINE!!!!!!
Tužno je da sedam mjeseci fašističke horde pred očima cijelog svijeta ubijaju civile , ruše kompletne gradove, vrše najgori i najveći genocid na planeti. !!.... Ali ti nikako ne misli da Allah ne vidi ono što rade zločinci. Samo ih pušta do dana kada će im oči ostati širom otvorene !!! Teško li se zulumćarima!!! Ginu i cionističke životinje i odoše i oni. Neće ni oni ostati sigurno !!! Pogledajte malo na Saff-u i Al Jazeeri . FREE PALESTINE !!!
poganci
Smeće.
Jbt, kod njih postoje samo nacionalisti na vlasti i još žešći nacionalisti u opoziciji (uz nekih 2% časnih izuzetaka). Nešto kao kod komšija nam i susjeda. Nacizam pravi.
Ovi fakat misle da ce pobijediti... Ludji od naseg milojka
P...e od boraca.