Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svakim danom se sve vise i vise pokazyje da je Rusija u odnosnu na Zapad puno Bokje rijesenje za ovaj Svijet !
pa slobodno onda na let za Rusiju. Sirok ti Sibir. Povedi slobodno i porodicu
Svaka čast Rusi, po ovome će uvijek biti bolji od zapadnjačko-liberalnih degenerika.
Ovi rusi mi se sve više sviđaju 👍🏼
Težak udarac za nargilaše! Kome se prikloniti?
Bošnje bi u Njemačku i eura, a istovremeno uzdižu Putinove ektremne mjere protiv manjina. E ne može guzom na dvije stolice. Odlučite se ili zapad i poštivanje ljudskih prava ili odite u Sibir da vidite ljepote i vičite "tooo Putine". Ili jedno ili drugo.
Udri bagru Putine!
Hahabshahaahahahahahahaahah
svaka čast
Kazu nazadni, a istina je napredni.
Tako i treba sa izvratama.
Nema labavo kod Rusa
BRAVO RUSI. SAMO KAKO BOG I PRIRODA KAZU.
Svog boga zadrzite za sebe. Meni ga ne poturajte pod nos. LGBT osobe zasluzuju prava kakva imate vi koji vjerujete u svoje bogove, koji ste sebi umislili da ste iznad zakona i da ste nesto bitniji od onih koji ne misle i ne zive kao vi. J se ne slazem da mi sa munare mujezin gudi pet puta dnevno, jer i pored zatvorenog prozora to gukanje itekako cujem u stanu. I sta s tim? Naravno da nemam pravo da ukinem ezane s munara samo jer eto meni smeta. Odjebaus odreda!!!
idi mrš tam nosioče bolesti, ako ti se ne svidjaju ezani jer te grize savjest dok ti momak trpa, otidji u SAD. Takvi poput tebe su im dobrodosli a i nama bi ucinio veliku uslugu svojim odlaskom
Kusturica izjavio da na zapadu ako hoces snimas film ili seriju,moras imati lezbejske i pederske scene u filmu😂
svaka cast