Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IDI U PENZIJU A TO SI TREBAO ODAVNO
Procitao prvu i zadnju recenicu
Ljudi u papučama im redovno dijele pljuske.Šta bi bilo od Jenki armade da se sukobi sa Kineskom armijom.Čipi čips ili pomfrit ? Kečap ili majoneza :D A oni će kao braniti Taivan.Ahihihihihi
A morate formirati citav savez, ne smijete ih sami napadati, otresli bi vas Huti k'o sline...I opet im ne mozete apsoöutno nista.
Abdulmalek al-Houthi, vođa AnsarAllaha: Izravna uključenost Sjedinjenih Država i Britanije u bitku nas ne plaši; naprotiv, umiruje nas. Blagoslov i čast nam je biti u izravnom sukobu s njima, dok su se oni u prošlosti borili protiv nas svojim proksijima, a da nisu snosili izravne posljedice.
Zašto Huti gađaju dali zna """" neko razlog"""" Valjda se uzrok traži I lijepi a ne posljedice
Ne zna ovaj fosil sta prica vise.