Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo Biden, malo lobi koji je jači od Bidenovog :) Dečku svaka čast, veliki uspjeh i ponos BiH
@aj do oktobra pa opet na biro kad Tramp pobijedi
Nije uspjeh dobiti poziciju vec je uspjeh kad dobijes poziciju uraditi pravilnu, dobru, i ljudsku stvar. Mnogi palestinci i izraelci ispastaju zbog rasnih diskriminacija a i izraelci i palestinci da nadju ljudske nacine da zive zajedno bih bila lijepa i ljudska stvar. Zato za mene pozicija ovog covijeka bih vrijedila tek onda kad se ovaj bosanac skucka i malo progleda i ucini prave ljudske poteze i pokaze se djelima tad bih mu skinuo kapu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Veza s muslimanima, ne Bosancima i Hercegovcima?
Jel mislis da covjek ima 197 savjetnika za veze sa svakom zemljom pojedinacno?
opcenito sa Muslimanima
Taman treba još par mjeseci da ameri ukinu RS. Zato je Bošnjak na ovoj funkciji.
Hahahaha, daj ba ne budi smiješan, ukinuti će kurac, oni su je i omogućili.
Dobro ime Elivir.
ma kakvi ti oni samo gledaju svoju koris
marioneta
Danas, zahvaljujući "revolucionarnim" poboljšanjima uslova života koje nam je donijela Trojka i nametnuti premijer Nikšić,još jedna mlada četveročlana porodica odlazi za Njemačku. Vlada BiH se zadužuje kako bi parlamentarci za nerad primali 6000 do 8000 KM mjesečno za nerad i za kreiranje atmosfere beznađa. Mlade će iseliti, penzionere niskim penzijama, da bez liječenja, pomoriti a oni se nastaviti zaduživati za sebe.
Mi u Bosni u svasta vjerujemo samo ne u sebe i svoje sposobnost, ovo se odnosi na sve stanovnile BiH i tako vjekovima.Sve sto dodje sa strane nanosi nam samo ogromnu stetu.
U vrijeme kada moralni ljudi napuštaju službu zbog gn0cida u Gazi....
Šta možeš uraditi za 6 mjeseci. Bajden cijeli mandat zanemaruje i gazi muslimane, i sada imenovanjem dva tri savjetnika muslimana misli pokupiti glasove svih muslimana u Americi.
Posao za 6,7 mjeseci. Trump pobjeđuje u novembru!
Bidenove veze sa muslimanima ne može niko popraviti.
Ovaj ce biti nezaposlen od Novembra. Nek odma pocne trazit novi posao jer sada Tramp pobjedjuje 99%.
Svaka cast puno para zdravlja nafake srece i uspjeha u toj karijeri...... Za nas tesko sta od tog da bude..... Al eto..... Nek decko uziva kad je imao usrano djetinjstvo......
ovome bi u nasem MVP rekli taa ce pn?!
Dzo je bas puko
Prije toga, Vučić je u Beogradu, Trampovom zetu Kušneru, poklonio bivšu zgradu general štaba JNA, koju je NATO bombardovao i srušio, da tamo napravi kompleks hotela. Šta mislite šta će biti za uzvrat ako Tramp pobijedi?
Biće za uzvrat po ušima.