Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Elem u Srbiji 4.500 novozaraženih i 5 preminulih od covid19.
što lajkuju ovi što na balkon ne smiju izaći :)
Meni i mojima je vec veselo. Steca pa ova varijanta drzi samo sinuse, grlo i glavobolju. Ali dok drzi, drzi momacki. Ne mozes ni trepavicama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije on njega skonto uopste. Senilni magarac kinta da je u Arkanzasu
Mali dobar sa Trampom Putinom i Ćinezom malo dedo ljut na njega rukuje mu se sa babom
Svima sam vam spucao minus, eto.
ponizio klinca.
Trump dobio poklone 750m dolara od Arapa kad je dosao. Biden dobio pelene za odrasle
Ne zna Biden ni gdje se nalazi...
Jel slomio ruku? 🙄
Ošini ga, Joe!
Na stranu ko za koga navija ali koliko znam domaćin pruža ruku ili savija šaku.
Problem Amerike je u tome sto hoće u sve da se miješa, jer da nije tako zasto bi Biden dolazio u KSA . Zapamtite rusofili Amerika ima vise nego dovoljno i nafte i plina i bilo kakvih resursa. Ali ako se ne mijesaju profit je manji
Aaa ne. Imamo mi energetskih izvora ali mi prelazimo na zelenu energiju i zato nas inflacija ubija sada.
Lezi 1.
bas ih popravlja
O čemuli su pricali?🤔
Dosao mu babo u posjetu,ide barel na 80 dolara
Šta ti je politika. Došla teška vremena za USA. Toliko teška, da se ne bih iznenadio posjeti predsjednika Bidena Iranu, gdje bi ih ljubazno zamolio za malo nafte i gasa.
Nije to važno. Nego da je SA otvorila nebo i aerodrome za izraelske avione. I kako izgleda UAE i SA će sarađivati i vojno sa Izraelom. Kakvi pozdravi šaka ruka prst