Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo oštro, Donalde!
Ti si u naredio sata nis to.
ma ovo se znalo samo su demokrate pokušale od toga napraviti kampanju. tranp izgleda novi precjednik ove kriminalne organizacije
Ratni zlocinci kao Clinton ili Obama se nikada nece pojaviti pred sudom Amerike! Ali mozda pred pravdom Medunarodne Zajednice kao Izrael! Treba zlocincima suditi, gdje gid, kad god!
Svi oni Europljani koji bili sa Bidenom nedavno na sastanku u Europi , koji su stajali kraj njega dok se pozdravljao sa zrakom a oni se pravili da to ne vide i da je sa njim sve uredu, e svi oni od Meloni, Makrona, Suraka morate shvatiti da su globalistički igrači, jer normalan čovjek bi se distancirao rekao da potraže pomoć a oni su se pravili da je sve super, samo pokazatelj marioneta
Jarane tebi svako jutro moraju reći da se zoveš Biden i ti ponovo zaboraviš
Čovićev Portal u centru Kahasabe.
Nema tu ni d od demokratije ...Idemo lagano prema ww3
A realno kad vidim kako se ta demokratija zloupotrebljava i kakve degeneracije je izrodila, i treba je ukinuti.
Zar se odluke Ustavnog suda smiju i mogu komentirati? Ja mislio samo mi to radimo i da nam stoga cesto spocitavaju kako se to u demonkraciji niposto ne cini.
Predznaci sudnjeg dana su u SAD-u dosli do izrazaja... vladavina onih koji se ni o sebi ne mogu brinuti ili onih koji se samo o sebi mogu brinuti. To su ova 2 dil@anta, vodjeni po svemu sudeci savjetima nekih mocnika (milijardera) iz sjene. Drugo, SAD sve vise lici na totalitaritativno uredjeno drustvo. Msm odavno je, pod parolom demokratskog, bilo neki mix fashistickog i komunistickog, a najdemokratskijeg drustva tj drzave.
ovi su se zarazili dobro ovim nasim virusom...
Bez obzira na odluku Suda, mislim da velika Amerika nikada, u svojoj istoriji, nije imala lošije kandidate za predsjednika iste. Jedan cirkusant, drugi senilan... Biće još tekstova na ovu temu, ochigledno.
Sto bi moja nana rekla...jarane otpisan si
Prvo.ih za tebe treba uvesti.