Komentari (249)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba ih satrati ! Putin je diktator ,a ovo sve je veća politika !
putin ulazi u historiju kao diktaror, masovni ubica i ratni zlocinac a rusija kao agresor , ima Hag da radi
Ukrajina je jos jedna u nizu drzava koju je SAD gurnuo u rat i katastrofu radi svojih interesa.
Kaze mi knindza
Jovo sa Romanije ti rekao🤣🤣🤣🤣
Halo sankcija nemoj kuhat ako nemas damu pravis ljudima tragedije od zivota, nahuskas pa se izmaknes hebo ti sankcija mamu cifutsku sto im naoruzanje ne posaljes ?!
Sankcije su Ruse obogatile posto cijena nafte gore ide, a ko na ku*ću ostaju su oni koji udaraju sankcije. USA su 3 koji uvoze nafte od Rusa..
necete vi ratovati s moskovom ali hoce moskva sa vama,sad je gotovo sa politickim kalkulacijama
Šta ako Rusi nestanu na Ukrajini šta ćeš onda predsedniče Bajden...šta onda ko to zna šta je Rusima u glavi,čačkali ste ih vala i iščačkali
boze sacuvaj nedao bog ovo ni dusmanima Bosanci i Hercegovci upamet sad
zapadni i kineski milijarderi su nasli glupog putina kojem su pustili da pokusa ostvariti svoje monstruozne snove da bi sakrili prevare oko pandemije covid i tako sacuvali svoje gu.ice ali nece im uspjeti ruski narod ce pomesti ovog patuljastog monstruma i ujedno povesti svjetsku revoluciju protiv ovih bogatih monstruma
Cijeli svijet osudio divljanje Rusa prema obicnom narodu Ukrajine. Samo Srbi nisu, njima je to izgleda ok.
Nevjerujem nato-u ni amerkancima godinama dopustaju agresuju na palestinu sve unistavaju izmisljaju neke terroriste da bi ubijali vladarima njihove i postavljali neke svoje tajkune. Tako da zao mi je naroda Ukrajinaca sto su jedan veliki poligon NATO i SAD! Svi su oni neki veliki tako reci mangupi al.po tuđim teritorijama. Sto reaguju na uygure prije svega i oni su ziva bića ljudi pa tek onda muslimani . I SAD I EU TKZV NATO SU LAZNI MIROTVORICI POD KRINKOM RATA
vaše okršaje SAD vs RUS vazda drugi plačaju...
Ovaj senilni prdonja nece da vidi kako ovog naseg međeda sankcije i ne doticu. Kako ce onda dodati jednog Putina. SAD i NATO su na koljenima.
Ma nista od toga moj burazere, stoka je to, a narod izginu u Ukrajini
Deduka, heble te sankcije.Daj im oružje.
Zašto ne ratovati sa Rusima? Kad je bal nek je maskenbal.
Rusija ima daleko najjaču kopnenu vojsku na svijetu, imaju najjači PZO i najjače nuklearne bombe. Amerikanci su daleko najjača zrakoplovna sila, mornarička sila i imaju najjači POO. Da hoće jedni ili drugi mogu cijeli Balkan za 2 dana osvojiti, ne dao Bog da krenu jedni na druge jer se vraćamo praćkama i kamenju.
Ovi ako htjednu, zavrnut će sve pipe Rusiji, a znamo na Iranu i jos nekim zemljama šta to znači u praksi...
Jedno veliko NISTA znaci