Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslije ubistva Hanijea u Teheranu, Iran je htio odmah odgovoriti. Amerikanci su molili Iran da ne uzvraća, da će oni nagovoriti Izrael da prekine rat u Gazi. Poslije toga, ne samo da nisu napravili mir u Gazi , već su nastavili pomagati ih... satelitske slike govore da su VOJNE BAZE, najveće Avio baze, centri Mosada sve je pogođeno. Ljudi nisu taknuli civile. To se zove dostojanstvo!!! A vaša uloga u svemu ovome je veoma jasna, ali i poruka Irana s raketama do 4.000 km
Maloprije sam gledao nekog lika koji je objasnio napad Irana, Iran je sa ovim napadom uz pomoc dronova prikupio jako puno informacija koje ce iskoristiti dodatno protiv Izraela (i drugih koji su pomagali) i ponistio mit da Izrael ima najsiguniju protuzracnu odbranu, bukvalno su pogodili sve sto su i planirali.
IDF je nocas u 00.45 po Sirijskom vremenu napao Rusku bazu Hmeimi u Siriji.Rusi zestoko odgovorili na napad.Natanjahu zestoko izaziva svjetski rat.Rusi naredili svojim gradjanima da napuste region Bliskog istoka.
britanci digli vojne avione na cijeloj istocnoj obali
Smanji malo terapiju.
Amerika je izrael...
Jeste ih nasavjetovali svaka vam cast... da se glupi prave a vi cete ih pokrivati
Kamo Kupulola celicna hah
Vi ste pokretač cijelog haosa u svijetu i demokratija na vaš način ...
Nemoj da te cuju nase vehasalaiste
Nurli čehre, mašala.
Izrael je postao vaša noćna mora
po tebe je Azrail vec kreno a tamo te vec cekaju svi ubijeni, pa dobro pripremi odgovor sto si ih pobio
il ih lose savjetujete il vas ne slusaju, a ja mislim da je oboje
lijepi strahhh