Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači i Gaza mora pripasti Izraelu,a Palestincima ostaje samo Zapadna Obala.Za 75 godina Izrael nije htio to rješenje o dvije države dok ih niste sveli na jedan Kanton recimo.
Sad nas još samo obavijesti gdje si pročitao da bi Gaza trebala pripasti Izraelu. 😘
kakav licemjer i prevarant biden je
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hoces reci konacno ce biti oteto 95% teritorije Palestine
joj vidi ovo www.youtube.com/watch?v=g6NRqHzc14A
NAZZIONISTI ce formirati novu drzavu na tlu EUrope, u Ukrajini! Nece zalud tolike pare ostati protracene i ulozene u taj davno osmisljeni RAT?! Uzet ce malo vremena dok se Hriscani isele i desetkuju vlastitim rukama, a onda TADA DA DA, H A Z A R I J A!
Zar ste morali pobiti skoro 10 000 ljudj da bi doslo do toga? Velika demokratska USA...
koja budaletina
Postoje evangelisti koji se nazivaju američkim kršćanskim cionistima, predsjednici poput Harryja S. Trumana, koji se proglasio kraljem Kirom, koji je imao vrlo jasan stav o davanju “obećane zemlje“ Jevrejima. Izgledalo je prilikom posjete Natanjahuu je da je Biden govori u ime Palestinaca koji su dugo patili dok je zastupao teoriju o “dvije države”, ali je priznao da je nezavisna država u ovom trenutku samo puki san.
Jedini prijetelji Palestincima.Iran saudijaTurska su samo gledali intresno Palestunu
Razlika u vojnoj moči se konstantno smanjuje.kak god su amerikancima kinezi bili predmet ismijavanja tako su židovima arapi a iran se pomalo nameče kao lider u arapskom svijetu i vuku ostale za sobom.božije proklestvo koje ih prati od objave knjige postanka da če uvjek imat borbu za opstanak nevodi židove ni u ovom ratu ka pobjedi
Istinu zbori ovaj put. Dvije drzave, pa u miru graditi odnose i razmisljati o buducnosti. Svi znamo sta se desilo, ali nakon ukidanja kolonijalizma na tim prostorima, nepravedno i nepovratno im otese teritoriju, pa je bolje prekinuti ratovanja i ubijanja.
Kasno, kasno je za sve. Nije muju majka karala što se kocko već što se vadio.
Dvije drzave imaju smisla ali kako moj Bidene. Zapadna obala je vise izraelska nego palestinska....isarana izraelskim naselj8ma a Gaza kao ostrvo. Bilo bi divno da se konacno pronadje rjesenje za dugotrajan mir, ali ovo su price za malu djecu
Koji je ovo cuko.
Ovaj dibidus senilan
Šuplja priča za anesteziranje Palestinaca do konačne eutanazije!
Moralo je davno,a to mora ništa ne znači,ali biće to je već nešto drugo,jer to mora se zna razvući.
Šuplja da se ublaži sve veća gnjev zbog podrške ubijanju i apartheidu.
Vidi dede što je oštar, a granice Palestine ćete odrediti ti i Netanjahu je li
Jao, poznati donosioci demoNkratije ce OPET ispasti pobjednici. Palestina je postojala hiljadama godina prije vaseg cionistickog Izraela.