Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedno je u fazama se povući a drugo napustiti saveznike i bukvalno pobjeći glavom bez obzira i vratiti iste one zbog kojih ste rat počeli.
šta kažu kladionice koje je novo ratište za ove "miroljubive" čike.
Saveznici su jos prije pola godine znali da se amerika povlaci, to sto evropljani nisu znali reagovati nije stvar amerike
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
300 milki dnevno, iz čistog altruizma I bojazni da pećinski ljudi udaljeni 15000 kilometara ne zavladaju Amerikom...
Amerikanci niste trebali ni ići tamo. Sa Jugoslavijom ste postupili na malo drugačiji način al ok.
Vratice se oni da ovo dovrše, neće dopustiti tek tako da im propadnu tolike pare...Trump je već najavio šta bi on uradio.
Polako ali sigurno istina ce doci lazi ce nestati.
Vidite kako Biden sad meko govori otkako su porazeni u Avganistanu.No bojim se da ce sad nastavit specijalni ekonomski rat sankcijama protiv Avganistanskog naroda i upregnuti i ostale poslusnicke zemlje.
Pametno. Sve pohvale za povlačenje.
Joj supljeeee bajdeneeee jooooooj!!!! E hajde izdrzi godinu, imas od mene domaceg meda dokle budes ziv! 🤣
Kakav debakl.... Nezapamceno u novijoj historiji Amerike
white ...
white power ...
...
server error - 500
Pussy haha
do nove godine Iran će imati nuklearnu bojevu glavu tako kažu ameri. nači nekom osvane ali će očigledno nekome da omrkne.
najjace je kad raja sa klixa komentarise odluke od predsjednika ameriek LOL
ma pič*e ste i to samo take. ostaviti ljude i saveznike i prepustiti ih ovim divljacima... horror
trump pokrenuo, biden zavrsio. sad republikanci razapinju bidena u svojim medijima predstavljajuci ovo katastrofom, demokrate se ko brane nekom patetikom o americkim zrtvama, a niko ne objasnjava prosjecnom amerikanoidu da je vecina ovog novca od 300 miliona dolara dnevno zavrsavalo u dzepovima vojnoinduatrijskog kompleksa koje zbog pandemije sada moraju biti rasporedjene u druge grane americke ekonomije.
Ko želio rat nek mu u kući bude