Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fasisti bog vas ubio!
Dva zla na slici ! DaBogda vas bolest uzela
Zašto Klix novinari i dalje navode da je ovo rat "Izraela i Hamasa"? Pokupili ste zapadne narative, kopirate tuđe tekstove i to je jasno kao dan. Radi se o ratu (da ne kažem genocidu jer još uvijek nije donesena zvanična presuda) između Izraela i palestinskog naroda, pod krinkom toga da se zapravo ratuje protiv Hamasa. Izvještavajte pravično bez da i u ovim slučajevima samo prevodite strane tekstove.
Bože daj da bude tako.
Blizu ste da pobijete to sto je ostalo od nejaci
Sotone i cionisti
Toliko ste blizu da to neće doživit ni jedan Palestinac iz Gaze.... Budale pohlepne...
Blizu ne podađa zeca. Cilj vam je jos hiljade civila da se ubije a vi kao : ne dirajte ih. Sta vrijedi neki kamion humanitarne pomoći ? Jeli vazno umrijet sit ili gladan. Žalosno.
Da, jako blizu. Skoro sve poruseno. Ljudi protjerani.
Jucer je u 87 godine preminuo Jakob$£€Rotchild otac drzave Aszrayil.
Amerika, Izrael, Rusija i Srbija su agresorske Zemlje, jer su vršili ili vrše agresiju na druge države! Amerika podržava agresorski Izrael, a Srbija agresorsku Rusiju! To su činjenice!
Blizu? Znači Još 20.000 djece pa će te biti skroz blizu
Amerika ostvaruje svoj cilj preko Izraela
Koliko Vas i dalje vjeruje da će nas Amerika i NATO čuvati ako dodje do oružanog sukoba? 😂😂
Dobra slika , prikaz da su jedni te isti.Ovo znaci da je Amerika blizu dogovora da prestane ubijati djecu.Pobili su dovoljno i ukrali ljudima cijelu državu.Satanisticka gamad.