Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako su nama "" pomagali""4 godine razvlačili, bagra koja zakuhavaju svuda, Engleska, Francuska, SAD i još po koji kolonisti, čuj još im ne trebaju p vam materina, osuđujem Rusiju, ali sve je ovo vaše maslo, ko fol pomažu a ustvari svoje interese preko 3 zemalja
Dnevma doza komentara snoŠnje .......Kad su Srbi drzali 75% tritorije Armija BiH napreduje oslobadja teritorije BL i Grbavica svaki dan pada ......Ukrajina na tebe je red
ovo je dokaz da je vojska USA jača od cijelog svijeta zajedno. Rusku armiju su zaustavili i potisnuli JEVELIN-ima i HIMARS-ima. Amerika da uključi sve svoje kapacitete, Rusija i Kina zajedno bi trajale najviše mjesec dana.
Ukrajincima treba sto vise metaka, jer barbarski teroristi, vecinom napadaju pjesadijom. Topovsko meso treba dobro nahraniti olovom. Teroristicka drzava je napokon shvatila da im je tehnika u rangu prve polovine 19.vijeka, a silovatelja i ubica u teroristickoj drzavi oko 120 miliona.
Rusija je ovo planirala do u detalje, pa zato većina Rusa ne smije protestvovati jer su zatvorske kazne enormne. Ali zato kad im prekipi, mogao bi državni vrh Rusije doživjeti kletu sudbu carske porodice. Velike propasti, moralne i ekonomske, Rusiju može spasiti samo državni udar.
@opetkerlajavi ukucaj liberalizam u pretrazivacu! Znam da neces skontati, ipak je to ideja mladja od srednjovjekovlja, ali vrijedi probati, mozda nisi bas 100% kmetska ovca.
Promijeni pelene, Bajden.
Kad imas iza sebe modernu naciju(e), sve strateski, korak po korak. Prvo koji Javelin, pokoje vozilo, nj.v. Himars, pa malo protuzracna, pa BOV, sad tenkici. A ne ko sirova banda, hooooo guraj sve sto imas, udaraj neplanski na sve sto vidis ispred sebe i na kraju sprzena kilometarska kolona, desetine hiljada raskomadanih silovatelja i koljaca na jednoj gomili oko jednog sela.
Da si pametan ko što nisi posla bi ljudima ljudsku podršku, izvršili ljudi već 4. mobilizaciju, nema se više ko borit..Max 6 mjeseci za Ukrajince, debili američki
Ma ja, ne trebaju im. nije zurba tolika