Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predizborna kampanja - nista vise.... Joe gubi glasove muslimana u USA - prpa.... inace u demokratskom smislu, USA moze da bira izmedju "kolere" i "tifusa"....
Након што су удруженим снагама побили дјецу сада их није срамота излазити у јавност са овим предизборним триковима за муслимане у САД. Надам се да ће овај поганлук коначно отворити очи и нашим муслиманима. Бог ће их свакако казнити!
ovaj tekst je bajden pisao jel? koja propaganda i laži
Sad trebaju muslimanski glasovi na izborima
Plan cionista je porobit cijeli svijet isto kako su porobili Palestince u Gazi! Gaza je pilot projekat! Gaza je odavno 15 minutni grad pod apsolutnim video nadzorom! Otpor i Smrt cionizmu, Sloboda Narodu!!!
I ovaj tekst su mu napisali, nema pojma ni koji je dan ni sta prica. Senilna budala kojom upravljaju cionisti. Za razliku od Bidena, TRUMP je sve pricao iz glave.
Dementni starce nestani zauvijek!
Kamala Na koki non stop se zena cekeri, kao da je u baru a ne u javnoj ustanovi
Mislim da će on do izbora zaboraviti da je vrijeme glasanja.
Nabi.em ga na k.ac senilnog
Cionist Joe,podstrekač djecoubica.
Uzmi ih bože sebi svima nam je jasno da su zaslužili
Da je bilo ko drugi na mjestu Bidena, možda bi i imao šanse protiv Trumpa na slijedećim izborima. Ali sa Bidenon mislim da demokrati nemaju šanse, pa on nekad ne zna je li poš’o ili doš’o, a kamoli da je sposoban odraditi još 4 godine mandata.
Neozbiljno mi skroz hajde Bajden prica ali ovi iza uvlakaci ...pa onaj Vucicev pljeskaris jos je i ozbiljan kad ove usporedis
Genocide Joe. Pokazao je šta je Amerika.