Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje da nisi komentarisao! Čuj razlikuju se žrtve Palestinske i Izraelske! Ameriko na šta ste vi spali da vam vodi državu!
Jarane pojas Gaze je 4x manji od kntn Sarajevo, a 40x gušće naseljen. Gdje misliš da se civili mogu sakrit? Onaj juče im reko da idu u pustinju?!
Aposlutno je pogrešno reći da se žrtve razlikuju. Razlikovati treba napadače Izrael i Hamas jer je Hamas teroristička organizacija a Izrael ozbiljna država ali civilne žrtve nikako. Biden je možda tako i mislio ali se nespretno izrazio. Nije mu previše zamjeriti to je senilni starac
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rece lik koji ponosno istice da je cionista i koji kaze da nije Izraela da bi ga trebali izmisliti. A ono sto krije u svojim prsima...
Tako je Mr President💙Mir i dogovor Izraela i Palestine jedeino su pravo rjesenje✌️
"Čisto zlo" je svuda oko nas od Alžira, Libije,Sirije, Iraka, Avganistana... "Staro čisto zlo" su bili Vjetnamci i dio Koreanaca. Hrabri cionisti će ući u Gazu, kada uništavajući je sa sigurne distance, postane Spržena zemlja, u kojoj nema ni beba da im se suprostave. Živjela demokratija! Slava Ukrajini i Sprženoj zemlji)! Zelenski vidi šta je kompletno spržena zemlja- Gaza, pa onda daji nekima podršku). Pa ni Bačuške nisu tolike zloće!
Dobro kaže-dvije države, samo tako ce doci do trajnog mira i prosperiteta i razvoja države Palestine 🇪🇭
Đuturum
Nauci se penjat uz stepenice prije nego otvoris ta pogana usta…
Senilna budalo,sta pričaš...
Znači Izrael pazi na civile a Hamas ne pazi. Na terenu Izrael ubio 800 djece a Hamas? Koliko?
#Pallywood.
Ne trkeljaj stari izlapjeli starkeljo pa vidi se javno da ste svoje prste debelo uvukli kod Jevreja
Pored svega ovaj deda nema pojma o cemu prica....lik nije povezan uopste
Licemjeri. Vi mozete da se mijesate u sukob, a niko drugi ne moze. Doci ce i vama nekada kraj. Nema rata u svijetu da vi u njemu nemate svoje prste.
Ovako su i nas zaustavili 95-e kad smo bili na putu da oslobodimo zapadnu Bosnu.
Obbzirom da su ukrajinci podrzali izrael i da ih podrzava licemjerna amerika, sve vise mislim da se bosnjaci trebaju okrenuti rusiji i kini.
Satelitski snimci Gaze prije i poslije bombardovanja. https://t.me/intelslava/52076
Najveci krvnik..
Za sve budale koji vjeruju Americi i ovom maskiranom klovnu evo vam najljepsi dokaz ko su i kakvi su. Trump je za ovog debila Tito
Razlikuju se upravu je, jedni su sehidi i ptice dzennetske ,a zna se status sehida. A drugo su zivotinje i za njih se zna sve.