Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kako ne osudi Ameriku kad je bombardovala Siriju, Libiju, Jemen, Somaliju itd?
I rusi uzoraše Siriju.
zabrinut Bajden
Deda prilezi malo.Odmori.Ne petljaj se u politiku jer otkako si došo mogli bi svi ostali otići.
Atomska bomba Koreja Vijetnam Laos Kambodza Afganistan Irak Libija Sirija......20 miliona ubijenih...vecinom civila...Ma mrsh!!!
Sve je ovo dobro dok SAD-eu nepukne film i dok se neumijesa eh onda je belaj,mnogi nevole ameriku ali ona je tata u svijetu jos niko na ameriku nije krenuo ei treba imati muda za to,sada cete vidjeti poslje ovih napada rusije odgovor ukrajine samo polako dok cika bajden posalje svoje naoruzanje,e moj putine ko se maca uhvati od njega i pogine.
Sad ce himars zalutati po kremlju.
Ma nek si im rekao.ali pometite prvo ispred svog praga.
Ma da. Uvijek je bio pravdoljubiv. Sjećam se kad je osuđivao javno kad su onu kuću sa devetoro djece u Kabulu pogodili, voz u Srbiji, hiljade djece po Siriji, Iraku itd. On je uvijek govorio, nemojte, prestanite nije fer.
Sta je sa izraelskom brutalnoscu, dok je 30 zemalja UN-a osudilo okupaciju Jerusalema, SAD-e izmjesta ambasadu u Jerusalem.
Amerika je glavna da nije Amerike rusija bi zaposjela ukrajinu ali valja sa amerikom ratovati nije to jednostavno,putin je jadan nemoze nista pa udari po civilima
Samo pucajte minuse i sto putin nekrene na ameriku ei treba stisnuti.
Pa vrijeme je da se uvedu prave sankcije. zamrznite sve novce u prometu i u švicarskoj i drugdje u demokratskim zemljama gdje vlada sloboda. I zaustaviti svu trgovinu sa Rusijom. Poslati Ukrajincima još bolje oružje
Idi i ti pa ratuj bebo. Uzmi pušku i goni.
Jadan je Putin i njegova armija kad svoj bijes istresaju na civilima ,vidi se da su nemoćni i obične kukavice.
Ovaj Biden ili je bio kod frizera ili je se bas pomladio . Djeluje nekako Fresh
Tražili ste gledajte...
Bećirović odgovorio Bidenu: Okrenimo se rješavanju životnih pitanja
Treba biti realan, Ukrajinci vazda bockaju a kad im se uzvrati onda plaču i hoće da upetljaju čitav svijet...
Eto ti znaš. Svijet jedno a vi i rusi drugo.
Ovaj čovjek je senilan ljudi, ne uzimajte ozbiljno šta kaže. Stvarno počinjem misliti da je Trump bio upravu…
@katerinapetrova ili si pokatolicena gofnara ili zamotana neka , ali kako god okrenes, u oba svjetska rata tvoj izmiljeni narod je bio na strani nacista i fasista. Bas kao i sada ste na strani ukrainskih nacista i zapadnih fasista. to vam je ukodirano u dnk u krvi vam je da budete fasisti.