Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte napravit gresku, pa iscenirat napad kao sto smo mi
I ovo je iscenirano sa paraglajderima koji su došli niotkud.
Izrael najgori teroristi na planeti. UBICE. LAŽOVI NAJGORA BAGRA ISRAEL
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E smeće jedno pali ste mi u očima nevjerovatno cijela SAD i ti s njima
Kad se samo sjetim SVOG pateticnog Sarajeva u danima kad su ovu olupinu doveli na vlast... Fuj!
Poseban krug pakla za ovakve.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
https://www.bitchute.com/video/nygdR2HQ91lJ/ 🔥🔥🔥
Kako ces slatko da goris…
Bidenu trebaju milijarde dolara od zidova u USA za drugi mandat, odnosno za izbore iduce godine, pa je zato sada otisao u Izrael i zato toliko hvali zidovsko pravo na odbranu, koje je preraslo u masakr palestinskih civila u Gazi.
Valjda će Arapi konačno shvatiti ko im je neprijatelj. Za sve muslimane nisam siguran.
Čuj istu grešku hahahhah pa ratovali ste za Izrael. Za rat u Iraku je jedino profitirao Izrael i Iran u neku ruku. Ali kako ste samo zapeli za Iran. Sva sreća a iranci su strpljivi i nenasjedaju na provokacije kao glupi Arapi.
Pricali su nesta za Rusiji, za Kineze , oni su izazvali su krizu migrantsku. Toliko su Arapa zgazili "Demokratijom" unistili im drzave I popljackali, da ljudi nisu imali izbora nego da idu. Prave genocid za genocidom, ko god pruzi trunku otpora odma je terorista. Sad se ne smije ni rijec reci protiv Israela, 2000 izraelaca poginulo a 12000 civila u izraelskim napadima od toga 4000 dijece.
I to na koji nacin Phosphor bombe su bacali Koje su zabranjene svugdje u svijetu na ratistima.
putin je human
samo idioti mogu vjerovati čifutima, lažu zločinci : IZRAEL = FAŠIZAM = NACIZAM = ZLOČINCI, sjeme im se daBogda zatrlo zločinačko
Ovo je taj Biden, pogledajte ga... Nadam se da sam shvaćen.
Napad hamasa je holokaust, izrael se brani, teroristi iz gaze gadjaju gazu. Ko u ovo povjeruje onda mu je mozak izgorio i sigurno je pred smrt.
Stari je samo ugrozio sigurnost USA sa ovim stavom, ali ne moze se ovom starcu ni zamjeriti on je samo figura u svemu ovome.
Hahahahhah pa ovo je postalo gore od holivuda. Je li moguce da je fakat rekao da je raketa ispaljena iz gaze i zalutala na bolnicu. Pa realniju laz isprica dijete od 5 godina.
Biden je zlo
Neka se stide islamske zemlje. Neka se posebno stide Iran i Turska.
Ovo su bombe mira koje Izrael baca , isto kao što su one dvije bile nad Japanom.