Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
on ne mjenja misljenje...jer on nema misljenje...bijelu kucu placaju cionisti...a ovaj i onako ne zna ni sta je rucao juce...
umro dabogda
Bidon je cionist, to je sam izjavio. Ne moraš biti Jevrej da bi bio cionista, tako kažu oni. Zato imaš ogroman broj Jevreja koji su protiv israHel-a i cionozma.
On prica kako mu kazu oni koji ga drze na vlasti. Zionisti uvjek imaju plan. Free Falastin 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸 I KLIKS, nemojte i vi poceti shadowban raju koja podrzava palestince kao vase kolege sa Meta i ostalih socijalnih medija.
Mrsh! Monstrum kao i oni! Treba pauza, je li, da se izvuku zatvorenici pa onda neka nastave ubijati nevinu djecu?!?
Mrs majmjne
Senilni deda, nema pojma gdje se nalazi. Ako na klix-u pišeš protiv njega, dobiješ ban ili obrisan komentar, samo da se zna čiju agendu podržavaju.
Mater usta
Svaki put, od prilike namire na 10 000 poginulih, desetine hiljada povrijeđenih, naprave ruševine od Gaze i od prilike mjesec dana traje taj vampirski pir israHela i Amerike.
Biden je proslost,na iducim izborima ce vidjeti koliko je zasrao sa ovim…
Ha ha ha , sta je matori .... sad se ponasas onako kako ti kazu oni koji su te i postavili za predsjednika i koji prave zlo u citavom svijetu ... svi znamo ko je to ....:/
cuj drzava izrael, koju ste vi stvorili na tudjoj teritoriji, uzmite ih sebi i ostavite Palestinu u miru, zelim vam propast i nestajanje isto onako koje ste priredili muslimanskom svijetu u posljednjih nekoliko desetljeca....da se ABD ova vatra prenese na vase tlo...Amin
"I have since the beginning..." preveli kao "Imam od samog pocetka" Bravo klixe!
😂😂😂
Napravili pauzu u ubijanju djece, pa će nastaviti.
Dobio upozorenje od Irana da do petka će ih trpiti, od petka (sutra) ulazi i Iran u sukob. Kakav rabin i trice
Nije istina. Ispravili su ga iz bijele kuce i rekli su da je on mislio samo na pauzu da se taoci hamasa izvuku.
nije ovaj promjenio misljenje kad i dalje ovako prica, nego prpa ga uhvatila da nece dobit glasova na izborima
Valjda glasaci na izboroma ipak promijene misljenje i ne dadnu svoj glas Mr. JoBa.
Izrael je čista teroristička orgsnizacija.