Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalno da nece napustiti, pa gdje ce otici? Da mogu ikako doci do one djevojcice iz bolnice, sad bi je usvojio tako mi Allaha svemoguceg.
Nekako se poklopiše dva etnička čišćenja + genocid, jedno u Karabahu i sad Palestinci. Ima neke računice u svemu,plana što znači da će biti i treće etničko čišćenje, možda i četvrto da bi se gadovi smirili i zmajevi nahranili krvlju nevinih.
Jesil ti ozbiljan? Poredis karabah gdje je vođen čist rat po UN konvencijama iz kojeg su se Armenci poslje poraza dobrovoljno iselili jer ne zele živjeti sa Azerbajdžancima niti pod njihovom vlast sa monstruoznostima koje se desava u Gazi, gdje se ravnja sa zemlju, masovno ubijaju civili, djeca zena i ostali nedužni ljudi, gdje im se prijete da napuste Gazu ili ce biti pobijeni u ofenzivi, gdje im se voda, hrana, struja, internet isključuje?
Zelenooki takve gluposti pises da bi ti bolje bilo izbrisat racun i citat tudje komentare
Pa stvarno, nikako da dokucim koji je bio cilj Hamasovog napada? Svaki puta kad Hamas radi svojih linih interesa ispuca koju raketu na Izrael ili upadne na izraelski teritorij, Izrael im vrati desetorostruko vise. Pa stvarno, je li ovo sto je Hamas zelio?
SAD je saucesnik u ratnim zlocinima.
Normalno da nece! I ne trebaju! Bidene, objasni svojim cxionistima da je to genocid.
Gaza nova Srebrenica,svet gleda i ćuti još samo da pošalju holandske plave šlemove!
Mega-srebrenica
Smrtonosni napad...
Dedo Biden se probudio iz zimskog sna, kaže nisu svi Palestinci u Gazi Hamas. Izazvaćete vi Treći Svjetski sa svojim akrobacijama.
O, izazvali su to oni davno. Pocelo je 2014, zapucalo 2022, sad kulja a za par sedmica ce da rokne!
SPAVA ISLAMSKI SVIJET, SPAVAJU ARAPI, VOLE DUNJALUK ZATVORITE SVE GRANICE ZRAELU SVE PUTNE I KOPNENE TRGOVINE PA DA VIDIMO DOKLE.
Islamske zemlje trebaju sklopiti pakt sa Rusijom i Kinom,ovaj teror Amerike je stvarno vise katastrofa,rasjebati NATO.
Potpisan danas sporazum sa Kinom: https://www.taiwannews.com.tw/en/news/5019917 don't worry Za svu raju iz BIH, ne koristite aplikaciju Telegram to je kazaharska spy aplikacija
Sirijsko ministarstvo odbrane U sobotu 14/10, 11:35 h, neprijateljski "izrael" izvršio je zračni napad iz pravca mediteranskog mora zapadno od Latakie, pogađajući Alepo Internacionnalni Aerodrom. Ovo je rezultovalo materijalnom štetom, što je dovelo do zatvaranja aerodroma.
Syrian Ministry of Defense: — Around 11:35 PM on Saturday 10/14, the "israeli" enemy carried out an aerial assault from the direction of the Mediterranean Sea west of Latakia, targeting Aleppo International Airport. This resulted in material damage to the airport, causing it to go out of service
Budem li tretiran pogrešno i najmanje diskriminatorno na osnovu svoje nacionalne ili vjerske pripadnosti od strane nekog u regiji ili u inozemstvu. Vadim odmah svoj šmajser i pucam 72 projektila 7.62mm u tom pravcu. Jer Izrael je dao zeleno svijetlo, da se svijet uozbilji. :)
Šmajser je po UN i Ženevskoj konvenciji. Ne brini. Nisam ja Hamas. :)
Genocid nad palestincima, raseljavanje i ubijanje nedužnih na njihovoj zemlji. Čudimo se američkoj podršci, a oni su isto uradili indijancima, crncima i sada isto palenstincima. Američka demokratija! Ona očigledno ne vrijedi za sve. Muslimanski svijet sve to gleda već 50 godina skrštenih ruku. Arapi šute po pi*de jer im trebaju ameri, a živim za moment kad će ih ovi od*ebati i onda uništiti do kraja kad ne budu imali koristi.
Ako smiju neka uđu u Gazu! NE SMIJU! Palestinci u Gazi nemaju kuda, . Samo imaju goli život, koji mogu dati. Dočekali su ih prošli put prije 9 godina i napurgašili. A ŠTA SAD SVE IMAJU BOGZNA! Kažu da Gaza praktično ima potpuno podzemni grad duboko u utrobi.
Prokleta je Amerika, i zlato što sja! :)
Izrael je rekao Palestincima da se povuku na centar i jug Gaze. Ovi se povukli. 50 je civila danas ubijeno u centralnoj Gazi. 200 ranjeno.