Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li je moguce da demokrate nisu imali bas niti jednog drugog covjeka osim ovog senilnog starca? Postalo je zalosno gledati ovog covjeka.
Imaju. Ali ovaj je pogodan za AIPAC. G3N07id€ Joe
Koliko tek moras biti mudar da i dalje vjerujes u demokratiju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zar netko zaista misli da ovaj starac o necemu odlucuje i da se nesto pita. On samo prica ono sto mu se kaze, a posto ni to vise nije u stanju morat ce ga zamjeniti novom lutkom za igrokaz
Coca cola, apple...
Puko frajer😄
težak izbor za Amerikance koga birati Trump 78 godina ili Biden 83g. ?
Dideeee
Džo je Bog !!! Veoma zabavan !!!
Kad izadjes iz auta, prati te osiguranje, hodas samo napred dok ti se ne kaze kad da stanes. Poslije te ostave i normalno da ne znas kuda ces. Ko je bar u skoli jednom stao na pozornicu nista mu ovo cudno nije.
Kad izadjes iz auta, prati te osiguranje, hodas samo napred dok ti se ne kaze kad da stanes. Poslije te ostave i normalno da ne znas kuda ces. Ko je bar u skoli jednom stao na pozornicu nista mu ovo cudno nije.
Ovo je staro barem 3 mjeseca dragi klix
Džo je robot na daljinski.
Jel promijenio pelene znal se šta?
penzija
Trump je diktator
Vidi klix suti nije govor mrznje ako napises da je trump diktator
Algoritam rođak, algoritam od ©|0N|STA. Za Rusiju isto možeš napisati da su agresori, ali za Izrahel ne smiješ ništa napisati jer ćeš dobiti hlađenje, ovo ti je ©H|FUTSK| algoritam
Presjednica jos uvjek pametan i ucinkovit vodja
ne zna hoćel piškit il kakit
Izgleda da se u jednom trenu ukakio, ostalo mu da piški.
i opet će milioni amerikanaca glasati za ovu krepaštinu,ako ne krepa do izbora.
Gospodine predsjednik zao nam je wc nam je zacepljen od vaseg proslog odlaska u istu. Trebali ste razmisljati ranije sad mozete i u gace i trk kuci.