Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cijelu Sarajevo da izadje s autima na ulicu i s njegovom slikom. On nam je veci prijatelj nego Turska.
@gooUser1571120052 iskreno DA!
Haj da se i mi slažemo u nečemu.
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
Budi i naš predsjednik pls, imamo ulje
Svaka cast predsjednice Bajden.Dodjite nam u Bosnu, da smirite srbadiju, ne prestaju kmecati i jecati.Evo masovno se zarazavaju Coronom, kolektivno se okupjaju i placu.
Ne mogu da shvate islamizovani Srbi da je Republiku Srpsku stvorila SAD, to jest Klintonova administracija..Da je Dodika na vlast dovela Klintonova administracija, na tenkovima. Da je Klinton htio skoro cijelu Bosnu da da pravoslavnim Srbima.Kako ce se razocarati, kad vide, da se nece pomjeriti iz njihovih 23%.Isto kao ona srbadija, sto je slavila pobjedu Trumpa 2016. A Dodik odmah dosao pod sankcije, cim je Trump dosao na vlast.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ponesite milošu kocku secera i casu vode,...
Sretno predsjednice Biden 🇧🇦🇺🇲
Povedi nas Joe 🇧🇦🇺🇲
TRUMP JE ZAPRIJETIO;NEMOJTE MISLITI DA NECETE AMERIKU ODVEST U PAKAO A DEMOKRATSKE PRISTASE MOZDA U NESTANAK,JER DEMOKRATI SE NECE MOCI ODBRANITI AKO BIDEN POBJEDI,ma gdje sam to vec cuo ne sjecam se ali pitacemo vucica on je bio kod trumpa da nam objasni sta zeli ustvari trump da nam kaze.
👏 bravo!!! Kanarinac napoljeee 🐤🐤🐤🐤🐤🐤
Libo me racku
Zvanicno je svijet poludio. Trans zenske i pedofil predsjenik pametnom dosta...
AQmega na aparatima.
bice nam isto ko Srbima kad su mislili da ce ih Trump pripaziti...smijesno....vanjska politika ostaje ista bez obzira na eventulne osobne emocije Bidena...ili Trumpa...
Sada je Nevada presudna, ko nju uzme, taj pobjeđuje.
Ako bog da
Što li se Srbi javljaju i pokazuju očajnu sličnost sa Trumpom, vrlo loše podnose poraz. Odmah Srbi u njegovo ime proglašavaju građanski rat :D Nije SAD šumadija pa da jedan čovjek može izazvati građanski rat zato što je izgubio na izborima. Pravda će uvijek na kraju pobijediti. U Bosni nije neki narod pobijedio, nego je pravda pobijedila, pa i cijeli Balkan, koji polako smanjuje namaštanu veliku Srbiju. Kada gubite, gubite sa dostojanstvom, jer ovako izgledate patetično.
264..trump pošipu
Kad ce se vise znat rezultat mislim da obojca nemaju bas toliko vremena da cekaju
Nit vam je Biden prijatelj a niti Trump. Boli ih ona stvar za primitivce na Balkanu. Mi smo im samo smetnja ili alat u ostvarenju svojih ciljeva. Da se ne zavaravamo oba ce se zalagati za americku nadmoc i hegemoniju. Muka sa njima a jos veca bez njih. Sta imas kao kontru? Rusiju? Kinu? Od zla oca od gore matere!