Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sastanak sotonista, bal vampira. Gdje god se ovi ameri uvale kao prijatelji i podrska znajte da tu nisu cista posla, duboko ruke u tome, zagrle te da ti vrat pukne kaze jaranski zagrljaj i stisne dok ti mozak ne ostane bez kisika i slome kicmu. pu pu pu
Jel? Pa hajd nek vaši bošnjački političari stisnu pa od*ebu Amere, kad su već toliko mrski. Jedino zahvaljujući Americi BiH još uvijek i postoji.
Da se svijeta pitalo BiH ne bi bilo na mapi. Probajte napast pa da vidimo koga bi postojalo, a koga ne bi.
A kad je proglasio pobjedu za predsjednika, mentolski bosnjo izasao na ulice da svira i da proslavlja hahahahahahaha.
Budala nikad ne fali jarane, ti koji su slaili su bakirove lutke za sex, isti koji su mahali Turskim zastavama i docekali Erdogana da promociju stranke odrzi u Zetri. To su ti iste budaletine. A ima i kod vas u rs istih idiota koji masu zastavama Rusije, slave ratne zlocince i nose Putinove slike, Vucica gledaju kao ikonu, Dodika vjerno prate, a u dzepu marka i sezdeset feninga lagano
Tako gosp Biden a i Blinken podržite do beskraja jadne, nenaoružane, miroljubive cioniste. Može još jedan nosač aviona u Crvenom moru a nije zgore i u Perzijskom zalivu. Čestitam na dosljednosti ,od rata u BiH , kada ste Bosance "do zuba" naoružali - EMBARGOM!
Dabogda ga srčani opalio što prije
Fašista, fašisti, a za sve smo mi to krivi što im dopuštamo tu Silu i što rade
Pa je*em vam mater cuj pravo da se brane a izrael napao palestinu. Gdje je tu logika. Sve je to palestinska zemlja bila i normalno da ce se palestinci braniti.
USA = 💩
A sastaju se 2 poganina.nista tu dobra nece biti
Sramota. 10000000x videa nevino stradalih u Gazi, na hiljade ide broj. Fuj.
Ovo ti je kada podrzavas Hicu a pola svjeta isto tako stoji i nqvija za Hicu gnusno zalosno
Bal genocidaša
Da Bog da crko u izraelu zajedno sa onim G ovnetom natanjahuom
Šta im predlaže Biden, da idu u pustinju Gobi? Da se isele iz ilegalno napravljenih zgrada, i sa otete zemlje. Privatno vlasništvo je svetinja za USA sve dok nije u pitanju Izrael. Onda je "sigurnost" Izraela bitnija a ustvari nije riječ ni o kakvoj sigurnosti već krađi zemlje, izvora vode, maslinika...
Jel to onaj heroj u proteklom ratu kod nas?De molim vas samo da nam ne budete prijatelji i nemojte nam molim vas pomagati.
Ja u ovu priču da je on senilan i ne zna šta radi ne vjerujem ni sekundu. To je jednostavno uloga koja je dodijeljena trenutnom predsjedniku... kao što je Trump imao svoju, "Nobelovac" Barry Soetoro a.k.a. Obama svoju, Bush svoju itd.
AJD, MOLIM TE, IZ IZRAELA U UKRAJINU!!! NEK POPULISTI POCRKAJU OD ZAVISTI!!!
oni su vas i napravili prokleti bili