Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tramp je klovn, ali ovaj je uveo fašizam u najgorem obliku
Udarate Trampa medijski i dan danas, a covjek je prema ostvarenim rezultatima jedan od najuspjesnijih predsjednika SAD-a u historiji. Njegova administracija smanjila je cijenu zdravstvenog osiguranja, otvorila mnogo novih radnih mijesta, zbrinula veliki broj beskucnika, popravila odnose sa Rusijom, Kinom, ali i Sjevernom Korejom, nije zapocela ni jedan novi rat. Tramp je nedostizna politicka figura za vas demoNkrate.
“Vijesti” iz alternativne stvarnosti. 😁
Tesko je informisati se, zar ne? Demokratija dodje, a ljudi i dalje nastavise gledati samo dva kanala.
A Hillary 2016?
Samo udaraj Srbe
Želim se zahvaliti DR ALABI, čovjeku koji mi je pomogao popraviti svoj brak i učinio da me muž više voli, ako imate bilo kakav bračni problem, bolest, duhovni problem na poslu, on vam može pomoći da to riješite, možete ga kontaktirati izravno na -Email- [email protected], možete mu poslati i Whatsapp/viber na ovaj broj +1(425) 477-2744. on je prava osoba da vam pomogne oko vašeg bračnog problema, želim vam sve najbolje.
Divljaci su nemirni u pecinama ☝️
oni stavili pod grlo, a vi osakataili i ruke i noge demokratije
Dementio senilis!
Кад год се каубоји позобу на демократију и људска права нрко ће да најебе...Већа говна од њих су само Енглези...
I Mošnjoci
Rbihseronja..... kao netipični predstav ik svoga naroda je GOOOOVEEEDOOOOOO, tj križanac bosanske buše i magareta