Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa tolika zemlja toliko ljudi a oni zapeli za dva stara jarca
na šta spade Amerika
Ovaj gori od ovih iz NSRS .
Bože šta su Ameri dočekali da je ovo predsjednik.Kada pogledaš kroz historiju lidere poput Ruzvelta,Kenedija,Niksona,Reagana,Klintona,Obame ovaj je fkt karikatura.
Mučno i za gledati.
Valjda je samo ispušteno jedno "s". Po intonaciji se vidi da je pokušao izgovoriti "I will beat him again in 2020s".
Valjda je samo ispušteno jedno "s". Po intonaciji se vidi da je pokušao izgovoriti "I will beat him again in 2020s".
Nevjerojatno koliko bolesna ambicija jedne žene da se zove prva dama Amerike, tjera stara i dementna čovjeka da se bruka pred milionima ljudi. Demokrate nemaju nikakve šanse ako ga ne maknu iz predsjedničke trke.
"Jes jes,sve je to žena mu kriva.Ona njega navrača.Nikad on ne bi,nego ona mu zvoca a on jadan šta će,ko muško klepno ušima.Ihh koja je to,njoj sam da je para i auto da se vozika." = Lupetarus Balkanika
Tolike ovlasti u rukama senilnog covjeka...iako sam prozapadni sto bi rekli ali to je jednako ako ne i vise zastrasujuce nego neke poznate budale sa istoka
reufe.djeca ti se smiju
Mlad je on ovakvi i BOSNOM vladaju
Tragikomicno!
Predsjednik Biden je neophodan zbog bezbjednosti Izraela, potrebno je da potpiše neke stvari. Srećno na izborima.
Jucer sretoh jednog dedu, kaze cojvek ja te ne mogu poznati... nisam mogao vjerovati...
Svi iznad 60 godina starosti treba da uživaju u penziji!
Očigledno ne korist Memoxa tablete.