Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Biden je prolupao al skroz na skroz. Rusija čak nije samo država već druga civilizacija a ti si Bidene zločinac cionistički prema vlasitim tvrdnjama. Stići je vas ubijena djeca što na ovom što na onom svijetu.
Nestalo je medjunarodno pravo, UN, NATO, USA, Haski tribunal… sve je nestalo
da se nisi ti sta Za*ebo??? do prije 50 godina dole je bila drzava Palestina, izrael nije postojao......Palestinu pokušavaju izbrisati!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Taa će bajden, njemu samo mijenjaju pelene, u americi kad bi i musliman bio predcednik moro bi ovako balaviti. Ko da se tamo predcednik šta pita, ili si poslušan ili si kenedi.
Hlupom Bošnji nikad iz guzice u glavu!Sta vam treba vise da progledate,Irak,Iran,Libija,Egipat,Sirija,drzavni udar prltiv Erdogana,sad Palestinci..Da nije Srba u BIH koje jbu radi Rusa (da su samo Hrvati)ne bi ostalo ni jednog muslimana..BiH bi bila kao Izrael!
Poserem ti se na tvoju demokratiju i civiliziranost
raspado se ziv dabogda, teroristička lešino
Crkotina gubi izbore 100 posto. Jedina prava stvar bi bila da se nađe neka nova opcija i demokrate i republikanci su teško smeće. Izbor Bajden, Tramp, jedan teška senilna crkotina koji treba ubrzo da lipše, drugi teška budala, čovjek inteligencije mentalno retardiranog djeteta. Nikada izbor za predsjednika nije bio gori.
POZIV NA 17014 Humanitarna akcija za liječenje Nedima Derljića iz Bugojna koji ima pet tumora na mozgu
Biden spin-majstor ili sto bi u Bosni rekli hostapler. Klasicna zamjena teza. Nije Izrael vidio demokratije, upravo njega treba uporediti sa danasnjom Rusijom ili nekadasnjom aparthejd Juznom Afrikom. A Hamas ne treba ni komentarisati, jer niti je to drzava, niti neki bitan faktor. Sluzi samo kao izgovor Izraelu da vrsi genocid i da Palestincima ne dopusti da imaju drzavu.
Putin je institucija za ove sa zapada,dosta vise licemjerluka
Ma putin je za tebe gospodin ja sam Musliman ali putin bolji Covjek..
HAHAHAHAHAHAHA
Nemam riječi. Prekid.
Demokratija hahahahaha
Jeste mi vi opet od demokratije
Crkotino stara vi ste usjali kapu sa svojom demokratijom...
Pa i Hićo je po ovoj logici onda širio demokratiju onomad neznam sto se borise protiv njega. Znači baco bombe po civilima, naredjivo aparthejd, nazivo neke nacije životinjama te ih ubijao nemilicei i tako dalje i tako dalje.
Marš u pm