Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio sam u nasem ratu, ratovao skoro 4 godine, nisam vojni analiticar ali onako iz nekog iskustva, za 5 mjeseci rata poprilicno nerealna brojka. Kapiram, rokaju se zestoko, gradovi se ravnaju, oruzje je puno sofisticiranije ali nekako previse. Mozda je realnije da je to cifra ukljucujuci obje strane mada mi je i to puno.
jarane nisu to granate ko prije da odvali krov gledaj sad granate,pa dronova
Postujem, sve si dobro rekao, isto sam i ja napisao ali mi opet nekako puno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sto tentaju ove ukrajince. Ostavit ce ih ko kurde. U heliopterima pobjegli i afganistana i vietnama.
Pa.jel neko budala. Direktor CiA objavio da su Rusi izgubili 15 000 vojnika do sad. Ako se uzme omjer 3:1 ranjeni i poginuli ispada da su imali 45000 ranjenih i 15 000 mrtvih. S druge strane Ukrajinskih vojnika.izginulo oko 50 000 i ranjenih oko 150 000.
ma puno brate. nije to realno mada bih volio da je istina.
Ahaaaa kako da ne
Da je i 10% od ovog poginulo Ukrajine nebi bilo na mapi svijeta... Znaci cao!
Rusija ako hoće da pobijedi rat trebati će proglasiti ratno stanje umjesto vojne operacije onda mogu mobilizirati većinu rusa u Rusiji i tek onda imaju realnost da pobijede rat u Ukrajini.
Ja mislim da ne smiju proglasiti RATNO STANJE jer bi onda dokazali svom narodu da su usli na teritorij druge drzave i da vode bitku za energente i zitarice. Nastale bi pobune sirom Rusije koje ne bi bilo moguce ugusiti. A smatram da ni duplo jaca Ruska armija ne bi pobijedila Ukrajinu. Bio sam 2018 u Lavovu recimo turisticki, na poziv jednog Slovenca koji tamo zivi i osjetio sam nevjerovatnu srcanost i cast Ukrajinaca na svoju naciju i nacionalnu pripadnost,nesto kao Albanci.
Bidenovi idioti znaju garant . Pravimo se glupi pa da pitamo šta Biden ima sa ovim ratom.
Jos malo zapadne agende u vezi klimatskih promjena a tiče se direktno ishrane stanovništva! Fasirano od buba švabe, skakavčetina, crvetina, žoharčetina... https://t.me/code17tv/3002
U SVAKOM NOVOM RATU SVE VISE LAZU. MEDIJI POSTAJU I ORUZJE.
Morbidna administracija, željna krvi
Ruska? Da
Zbogom govedini, piletini, jagnjetini! Dobrodošli nam žohari, skakavci, crvi, smrdibube... https://t.me/code17tv/3004
Njemačka planira nametnuti porez na plin potrošačima kako bi podržala posrnule uvoznike.
Lako ce njemacka bez plina, kako ce rusi sa 15000 izginulih mladica..i 45000 mladih invalida?
Ma milijardu poginulo ba sta vam je 😂
Sta bi sa onih 15k, pitam za jaranicu?
Milion
Ginu turci, ali ginu i nasi.