Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cionist
Zašto si ti arabist? Zbog čega misliš da Arapi trebaju imati 50+ država?
Nacionalisti sa svih strana ujedinjeni u podršci Trumpu. Tu nešto nije u redu :)
Biden je samo pročitao šta su mu napisali! Mene samo zanima tko mu piše te silne tekstove? Čuj emotivni govor. Toliko je emotivan da sam plakao cijelu noć!
Joj jest dojadio vise
Zar ovaj nije otišao već? Jaaao komedija bre
koje si ri napravio
nisam siguran hoće li se sjetiti kome treba predati baklju!
Slušam radio iz GTRs-a objavljuju da je Biden umro prije mjesec dana Hahahah
Za Z drustvo veliki pozdrav uz pjesmu jedna si jedina. Ostavite se krecenja jacajte demokraciju u svojoj avliji. Naucite nesto iz govora ovog covjeka
Nakon istrcanih 1000 kilometara u mjestu
Za vrijeme rata u BiH,kao kongresmen zalagao se za americku intervenciju i ukidanje embarga na oruzje(vjerovatno placen od nasih lobista)i sada jedan od najvecih prijatelja nasilja i nepravde. Tvoji dani su odbrojani,dolazis polako Dragom Allahu na ispovijed!
Mislim da je rekao štafetu
Mislim da je rekao štaferu
Kandidujem Džordža Vašingtona
I zato u ovom kritičnom trenutku predajem paliju Džordžu Washington