Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj, znači u Ukrajinu ne smiju poslati trupe da pomognu Ukrajincima, ali zato su razmatrali da zajedno sa Izraelskom armijom, Mosadom (Hamasom) etnički očiste Gazu. Unfu.king believable!
ISKLJUCILI IM VODU, STRUJU I PREKINULI DOVOD HRANE. PODSJECA ME NA MOJU MLADOST U SARAJEVU. SVIJET GLEDA I NIKO NE REAGUJE, NAJBOLJE DA IM ATOMSKU BACITE OLOSI BJELOSVJETSKI .
Bacili bi oni, ali mala teritorija na kojoj su Palestinci. Pojas Gaze je dug 41km i sirok 10km, i SAD salje razarace i nosace, preko 90 borbenih aviona!? Pa 5 aviona moze sravnit sa zemljom tu malu teritoriju, ali ovo je "pokazivanje sile" da se ne bi Iran i Hezbollah umijesali. A daj Bože da hoce, da se ova cionisticka tiranija zavrsi
A ŠTO .... BAŠ ME IZNENADI...
Šalji, znaju Arapi kako i sa vama treba ratovati.
koji licemjeri, Ukrajinu podrzavaju da vrsti svoju okupiranu teritoriju, a tzv. Izrael podrzavaju da zadrži okupiranu teritoriju od Palestine!!!!!?
naj smiješnije kada ovdje počinju prepirke tipa za/protiv amere/ruse, a njih iskreno sve boli neka stvar za nama, i koriste nas samo kao pijune na daščici bjelosvjetske politike. Sjećam se još embarga na oružje 90ih, a mislim da se i srbi sjećaju kako ih rusi niz vodu pustiše. Igrom slučaja smo na ovim prostorima rođeni i nema nam nikoga bližeg od nas samih. Pamet u glavu i okrenuti sd sebi zemljaci.
Dabogda vas Putin nuklearkom direktno u New York pogodio!!!
Samo bombe i sa distance ubijati civile.
Dabogda se raspali na hiljadu dijelova...
Troše milijarde, doduše neopranih, dolara na oružje, a iznutra se urušavaju sve više i više. Da ne spominjem Yellowstone....
Najjače je kad neko kaže da je neka država nezavisna i suverena...
ma ja vi cete na Iran 😂
Ne smiju oni na Iran
Još luđi je američki narod koji ovo dopušta... pored toliko beskućnika - ovi upumpavaju milijarde u ratove van Amerike
Vi se svuda miješate i zakuhavate . Fol pomaže a niđe veze .
Uskoro će vlada izraela upravljati sa USA, a građani USA imati će samo izbor da plaća porez
Upravljaju oni odavno sa USA. Bez njih ni jedan predsjednik ne može biti nominovan ni izabran, a banke i industrija su posebna priča...Zato je to ljubav iz nužde.