Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bijela kuca treba da se zove krvavs kuca.svo zlo svijeta ide iz te kuce
Eto poskupljenja na sve strane. Sto zbog rata sto zbog izbora kad prodju. Mislite o prezivljavanju zime. A Amerika ima cilj jasan da se ratuje i slabi na sve strane od Evrope pa na dalje
Samo tariguza kupiti na vrijeme
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
"Kada vidite crne zastave koje dolaze iz Horasana (regija Irana, Afganistana i okolnih dijelova), pridružite im se, jer među njima je halifa Mehdija." (Ibn Majah, Al-Hakim)
Eto poskupljenja na sve strane. Sto zbog rata sto zbog izbora kad prodju. Mislite o prezivljavanju zime. A Amerika ima cilj jasan da se ratuje i slabi na sve strane od Evrope pa na dalje
Zbog ovakvih bajki su svi na Bliskom istoku daleko slabiji od Izraela. Dok Izrael jača na svakom planu, oni očekuju da ih imaginarni likovi spašavaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Koji licemjeri. Svim silama se trudite da nađete izgovor za napad na Iran
@bosniak13; SDA bot naziva Imam Mehdija imaginarnim likom, šala nije. Boj se Allaha! Saudijac, i vama čas otkucava. Za vas jeste imaginarni, a zna se da s njegovim dolaskom dolazi vaš odlazak.
Krenulo
posljednji put je nesto pokusao Sadam i cak ponesto i pogodio..... znamo svi kako je zavrsio......
Evo napali su za par minuta padaju rakete na izrael
Sve ovo amerika kuha,na sve strane zabelajise,a njima niko nista nesmije
Smije jarane,pa njih najvise boli kad udaris po Izraelu.
ovi samo govore o nekakvom napadu koji planira Iran a Izrael napada sve zemlje oko sebe
Iran je americi trn u oku i ovo sve i jeste zbog irana. Sad ce bacit raketu na izrael pobit 1000 ljudi i reci to je iran uradio. Iako nije. I onda krece satiranje irana.
Zid o v ka Benjamina priprema napad na Sarajevo............
RbihsroljoGOOVEEDDDDDDOOOO, ma,jbo tisvo jumamu
Ameri slucajno uvijek znaju kad Iran treba da ispali rakete a nikad kad Izrael napada drzave okolo xD
Babo babo sta je demokratija,Eh sine vidis Kad Amerikanci vrse genocid,po svijetu pljackaju otimaju bore se za prava zena tako sto unistavaju familiju to je demokratija,a kad neko drugi to radi onda je to komunizam
Komunizam se bori za prava zena? I jos jedna korekcija, komunizam ne pljacka po svijetu vec izgladnjuje svoje ljude.
Nadajmo se da su prognoze Bijele kuće aposlutno tačne!
Rogerihno, radi sveg zla što ste radili po bivšoj YU, to je minorno.
Iako im to nije potrebno, jer rade šta hoće, traže pokriće za napad na Iran.
Traze izgovor da napadnu Iran