Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1 nece izrael 2 bas ih briga za civile
hahah ameri samo lažu, izrael bez njih ne bi ni postojao
Znači problem što je što Israel hoće sve a neda ništa. Imaju li riječnike u Tel Avivu da provjere šta znači "pregovori"?
Kada ocijene da ne mogu vojno napredovati ni mm ide primirje i dodjele Nobelovih Nagrada za mir za Bidena i Nathanyahua!
Bosna i Hercegovina zauvijek uz Drzavu Izrael! Zatvor i crna zemlja teroristima Hamasa!
tako se barem naši političari i narod ponašaju. par nekih šovinista nešto palamudi po komentarima ali ispred izraelske ambasade njoš nije bilo ni protesta :D toliko ih podržavamo
Izrael je ovaj grad ionako držao kao u logoru, sad bi da ukine i jedan jedini kontakt sa ostatkom svijeta.
Hamas bi i da zadrži vlast nad Gazom i da kontroliše granicu sa Egiptom kako bi se opet mogao naoružati i ponoviti ono što je uradio 07.10. Što bi naši rekli - nemreš i jare i pare.
Hamas je samostalna firma i odradjuje poslove po narudžbi i većinom za Izrael jer bolje plaćaju!