Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima isto snimka u nekakvom kampu gdje su jednog general majora okružili. Oružana pobuna tamo u zraku visi. No jeli iko vidio Putina igdje, makar virtualno u svom bunkeru?
Zanimljivo pitanje! Jesi li ti vidio koliko je Kg mesa? Kažu u jednom kampu kod Bakira je 10 KM? Jesi li vidjeo?!
@Sekovici83 "vidjeo" 🤔😮‍💨
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dali su im ptičarke hahaha
@RezervniPolozaj1 Dok ne stignu do Londona za sad plivaju preko Dnjeora bjezeci iz Hersona :) Ali srpski i ruski mitovi i lazi su cudo tako da London sigurno pada :)
Iz PC stiže pomoć u vidu popova s grančicama bračooo
Počelo je počelo :) To se čekalo. Sankcije polako ali sigurno rade. Samo lomi rusku ekonomiju. Idemo dalje.
Sposobni ,profesionalni vojnici u koju se SERVI kunu . Sute,zastali su ,ibrete se. Sada ce podrzavat Kinu ,kad Amerix podere Kinu ,financijiski,vojno i to ubrzo , onda ce podrzavat Kambodzu 🤪🤪🤪🤪🤪🤪
ovi posli u osvajanje i hoce sav komfor..dobro nisu trazili igrice i ostali cirkus
Objesite putka za mu*a i zavrsili ste sa mukama.
Krenulo je krenulo
Raspad sistema.
Laz dodje na naplatu , ali sad će ih početi drogirati i vodku dijeliti.
Sapunica
Ovi rusi ispucali svoje
Ništa novo. Nedostatak discipline uvijek je krasio Ruse kao i sve Slovenske narode. Rusi su nadoknadili u prošlosti hrabrošću te nedostatke ali sa velikim žrtvama. Da imaju Njemačku disciplinu pokorili bi planetu. Oficir se prepire sa vojnikom na snimku ne zbog načina obuke ili opreme već što ga se ne boji. U ratnim uslovima pravi oficir bi prosvirao glavu ovom velikom i svi problemi riješeni.
Jbo majku meni evo pregori tv od kineskog recivera iz telemacha. Smecari
Duže traje proizvodnja nego trajanje bilo kojeg kineskog proizvoda. Ako i potraje ima da te pati.
*haosu...
Puca Rusija po svim šavovima...vojska u hadisu,a Ruska vrhuška jede kavijar i drka q*RAC. Plastični patuljak na aparatima ...a i svi RUSIFILI sa njim
Napadaju jer im ne odgovara nesto, zasto se ne bune i napadnu jer idu ubijat narod po Ukrajini oduzimat tudje.
Ne moze, jedva cekaju da izvuku koji frizider i televizor. Ovi bi ti i crijep sa kuce skinuli, ali se kunu kako je jedino njihova vjera ispravna i svi su veliki vjernici.