Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj ovi "cipovani" su mi najjaci. Ovdje su protiv cipovanja, a telefone otvaraju na otisak prsta ili sken lica, stalno im GPS upaljen, objavljuju slike gdje se krecu, s kim se krecu, sta jedu, politicke stavove, pa vi ste sami cipovani, a da ne znate to.
Zasto da se vakcinisem protiv necega sto ne znam ni da li postoji, tolika se halabuka digla, sve stalo, svi pocrkase, a npr, mjesto gdje je najveca koncentracija ljudi je market, i ni jedan radnik nije zarazen.. Zasto da u sebe ubrizgam nesto sto ne znam ni sta je
Ma kakogod samo da ne počne škola u septembru
bila treba vaknisat svaki crnac sa kitom u supak-tak da mu sperma złazi na ve otvore.
izmislio virus za racunar pa sada i za ljude
Kako moze jedan elektrotehnicki Inzinjer da prica o vakcinaciji. Mislio sam da su samo kod nas pravnici u privrednom sektoru, masinski inzinjeri u poljoprivrednom, dok su trgovci u politici. Medjutim u "Ameriki" gore nego kod nas.
Sve je jasno kao dan. Napravio si hebeni virus, da bi posle mogao vakcinama uništiti narod. Naravno, niko se neće samovoljno sam htjeti vakcinisati, ali kad pustiš bolest napolje, onda je sve lakše. To je tvoj cilj, ali krepaćeš i ti kao i mi svi... sotonina sluga
Hahahahahaha i eto nam razloga zbog čega sve ovo. Hoću k primiti to sranje, neću ni marke dati. S obzirom da te neke kvazi vakcine dolaze u jesen samo u zemlje EU, ne vidim razlog zašto bi uveli obaveznost primanja tih sranja da bi se ušlo u EU ako ih neće biti van nje. Pitam se zašto bi svijet vjerovao njemu, čovjeku čiji je cilj samo namaći se para i ništa više.
Mamu ti svoju vakcinisu
Sad kad glupi bošnjo umisli da jw vrijedan čipovanja i da se njemu gleda oranje krompira i sranje po kliksu vazdan
Tebe treba za mošnje i naglavačke okačit na kakvom trgu ko Mussolinija !!!
Umri gnjido, višeee, umri!!!! Pusti nas da živimo!
pu....to Vam i jeste cilj
ko ti jebe mater
Zašto ti toliko znaš o tome, koji sa medicinom veze nemaš !?
Ovaj već spremio 1.2, 2.0, 3.0 verzije vakcine ... s godišnjom pretplatom za booster update.
Eh, da vidimo šta vele filozofi i komentarima :)